Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

Vissza
Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

A Magyar Kézilabda Szövetség ma nyilvánosságra hozta, hogy az Elnökség kiket választott meg a 2018-as év legjobb kézilabdázóinak. Az év felnőtt férfi játékosa Bodó Richárd, a külföldi kézilabdázója pedig Marin Sego lett.

Az év kézilabdázói között két elismerést is begyűjtöttek játékosaink. Egyaránt először lett az év legjobb magyar férfi játékosa Bodó Richárd, valamint legjobb légiósa horvát kapusunk, Marin Sego.

Mindkettőjüknek elévülhetetlen érdeme van abban, hogy a MOL-PICK SZEGED 2018-ban tizenegy év után ismét magyar bajnoki címnek örülhetett.

A további díjazottak nevei ide kattintva olvashatóak.

Szintén mai közlemény, hogy a Magyar Sportújságírók Szövetsége jelölte a MOL-PICK SZEGED-et az év csapata díjra a hagyományos csapatsportágak között. Az Év Sportolója 2018 gálát február 14-én 20 órától a budapesti Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége, február 4-én 11 órától pedig lehull a lepel a dobogósok kilétéről ábécérendben.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.01.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

2019
03/20
BL-lázban Marin Segóval (2. rész)

A Veszprém elleni győztes mérkőzés (25–23) utolsó tíz percében több fontos védést bemutatott kapusunk, Marin Sego, aki két elképesztően nehéz összecsapásra számít a BL-nyolcaddöntőben az Orlen Wisla Plock ellen, de mindenképpen tovább kell jutnunk.

AZ ÖSSZES HÍR