Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

Vissza
Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

A Magyar Kézilabda Szövetség ma nyilvánosságra hozta, hogy az Elnökség kiket választott meg a 2018-as év legjobb kézilabdázóinak. Az év felnőtt férfi játékosa Bodó Richárd, a külföldi kézilabdázója pedig Marin Sego lett.

Az év kézilabdázói között két elismerést is begyűjtöttek játékosaink. Egyaránt először lett az év legjobb magyar férfi játékosa Bodó Richárd, valamint legjobb légiósa horvát kapusunk, Marin Sego.

Mindkettőjüknek elévülhetetlen érdeme van abban, hogy a MOL-PICK SZEGED 2018-ban tizenegy év után ismét magyar bajnoki címnek örülhetett.

A további díjazottak nevei ide kattintva olvashatóak.

Szintén mai közlemény, hogy a Magyar Sportújságírók Szövetsége jelölte a MOL-PICK SZEGED-et az év csapata díjra a hagyományos csapatsportágak között. Az Év Sportolója 2018 gálát február 14-én 20 órától a budapesti Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége, február 4-én 11 órától pedig lehull a lepel a dobogósok kilétéről ábécérendben.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.01.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR