Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

Vissza
Bodó Richárd lett az év férfi kézilabdázója!

A Magyar Kézilabda Szövetség ma nyilvánosságra hozta, hogy az Elnökség kiket választott meg a 2018-as év legjobb kézilabdázóinak. Az év felnőtt férfi játékosa Bodó Richárd, a külföldi kézilabdázója pedig Marin Sego lett.

Az év kézilabdázói között két elismerést is begyűjtöttek játékosaink. Egyaránt először lett az év legjobb magyar férfi játékosa Bodó Richárd, valamint legjobb légiósa horvát kapusunk, Marin Sego.

Mindkettőjüknek elévülhetetlen érdeme van abban, hogy a MOL-PICK SZEGED 2018-ban tizenegy év után ismét magyar bajnoki címnek örülhetett.

A további díjazottak nevei ide kattintva olvashatóak.

Szintén mai közlemény, hogy a Magyar Sportújságírók Szövetsége jelölte a MOL-PICK SZEGED-et az év csapata díjra a hagyományos csapatsportágak között. Az Év Sportolója 2018 gálát február 14-én 20 órától a budapesti Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége, február 4-én 11 órától pedig lehull a lepel a dobogósok kilétéről ábécérendben.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.01.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR