Megkezdjük a felkészülést

Vissza
Megkezdjük a felkészülést

Január 8-án, kedden kezdjük meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Foghíjas kerettel, mivel több játékosunk hazája válogatottjában szerepel felkészülési vagy világbajnoki mérkőzéseken az elkövetkezendő napokban, hetekben.

Állóképesség-felméréssel és konditermi edzéssel indul 2019 első összetartása hat játékosunk számára, akik Szegeden lesznek jövő kedden. A Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics, Nenad Damjanovics alkotta szakmai stáb, valamint Bubori Kornél erőnléti edző Mirko Aliloviccsal, Jorge Maquedával, Pedro Rodríguezzel, Jonas Källmannal, Sunajko Stefánnal és Nagy Martinnal dolgozik együtt.

Szombaton és hétfőn Franciaországgal játszanak két edzőmeccset, a szerda délutáni tréningünkön azonban már megjelennek szlovén válogatott játékosaink, Mario Sostaric, Dean Bombac, Matej Gaber és Nik Henigman.

A hét utolsó visszatérője Stanislav Kaspárek lesz, aki egy lengyelországi torna után jön vissza Szegedre. Cseh jobbátlövőnk pénteken délután regeneráló gyakorlatokkal kezd, szombaton viszont már komoly erőfelmérőn vesz részt a szlovén társakkal.

Januárban két edzőmeccset játszunk, mindkettőt az újszegedi sportcsarnokban. 17-én 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot, 25-én 17 órától pedig a szerb Mateloplastika Sabacsot fogadjuk. Szurkolóink ezeket a találkozókat ingyen tekinthetik meg.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.01.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR