Magyar Kupa: februárban fogadjuk a Mezőkövesdet

Vissza
Magyar Kupa: februárban fogadjuk a Mezőkövesdet

A Magyar Kupa küzdelmeibe idén már a negyeddöntőben becsatlakozunk, ahol a Mezőkövesd lesz az ellenfelünk hazai pályán. Hivatalossá vált a mérkőzés pontos időpontja.

Februárban hét tétmérkőzés vár majd ránk. Másodikán a Budakalászon indítjuk a tavaszi bajnoki idényt, majd 5-én a Balatonfüredet fogadjuk, 10-én Celjében vizitálunk a Bajnokok Ligája B csoportjának, 11. fordulójában.

Ahogyan azt már közöltük, a 2018-19-es szezonban már a negyeddöntőben pályára lépünk a Magyar Kupában. Február 12-én, kedden 17 órakor fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban a Mezőkövesdet, belépőt január hetedikétől lehet majd vásárolni a jegymester.hu-n. A továbbjutás egy találkozón dől el, a győztes kvalifikálja magát az április 6-7-i négyes döntőbe.

További párosítások:

Március 12. (kedd), 18 óra: Grundfos Tatabánya KC – Telekom Veszprém
Március 13. (szerda), 18 óra: CYEB Budakalász – Balatonfüredi KSE
A Dabasi KC VSE – Ferencváros mérkőzés pontos időpontja még nem ismert.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs
 

Közzétéve: 2019.01.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR