Évet zárunk, évet nyitunk a Csak Előrével

Vissza
Évet zárunk, évet nyitunk a Csak Előrével

„Gyönyörű évet zártunk!” – foglalta össze röviden 2018-at Csapó Attila, a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület elnöke. Vele beszélgettünk.

– Már 2019-et írunk, de miként emlékszel vissza 2018-ra?
 

– Újra bajnokok lettünk! Ez a legfontosabb. Sokat vártunk rá, de felejthetetlen élmény marad. Gyönyörű évet zártunk! Sokszor eszembe jut az tömeg, amely a csapatot fogadta a Dóm téren. Micsoda buli volt! Jó volt átélni, megérdemelte mindenki a bajnoki aranyérmet.
 

– Most már előretekintünk, egyelőre pihen a csapat, bár a válogatott játékosok már edzenek. Készültök már a Mézi-kupára?
 

– Ez egy nagyszerű torna, egy nagyszerű emberre emlékezünk. Mézes Sándort mindenki nagyon szerette. Ez a kézilabdatorna mindig összehozza a szurkolókat, a csapatot. Most kevesebb játékos lesz velünk a válogatott elfoglaltság miatt, de minden csapatnak két legendát kell szerződtetnie, így régi, egykori kedvencekben sem lesz hiány. A Csak Előre csapatát, ha minden jól alakul, akkor Bajusz Sándor és Vadkerti Attila erősíti majd.
 

– Sok-sok utat szerveztetek, egyre több szurkoló buzdítja idegenben is a csapatot. Celjében találkozunk?
 

– Megtelt az egyesület által szervezett 70 fős busz, így az év első BL-meccsén népes csapattal biztatjuk majd a fiúkat. Sokat dolgozunk azon, hogy egyre többen csatlakozzanak a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesülethez. Szívesen várunk mindenkit a sorainkban, a tagfelvétellel kapcsolatosan minden információ megtalálható a honlapunkon, a csakelore.hu-n.

 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2019.01.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR