Mario Sostaric örökre a szívébe zárta 2018-at

Vissza
Mario Sostaric örökre a szívébe zárta 2018-at

Különleges karácsonyon és csodálatos éven van túl szlovén válogatott jobbszélsőnk, Mario Sostaric, aki a 2018-as esztendőt örökre a szívébe zárta.

– Hogyan telt a karácsony?
– Kiválóan telt köszönöm szépen, a családdal Velenjében töltöttük az ünnepeket. Régen láttuk már egymást, így különösen jól sikerült.

– Ez volt az első karácsony, amit már nem csak a pároddal, Tjasával töltöttek együtt, hanem a kislányotokkal, a négyhónapos Avával is.
– Így van, az egész karácsony Aváról szólt. Nagyszerű érzés, amikor az ünnepeket az újszülött babájával töltheti az ember. Nagyon boldog volt a családunk, hogy együtt töltöttük az időt, valamint, hogy immár eggyel többen. Ennek az évnek a legszebb ajándéka egyértelműen Ava.

– Vannak hagyományos ételeitek vagy szokásaitok ilyenkor karácsonykor?
– Nincs semmi különleges, de tele van az asztal jobbnál jobb ételekkel és italokkal.

– Néhány nap van már csak hátra 2018-ból. Azt hiszem, fantasztikus éved volt. Megnyertük a bajnokságot, megszületett Ava, míg az őszünk kiválóra sikeredett, akárcsak a formád.
– Igen, azt hiszem, hogy ez volt az egyik legjobb, hanem a legjobb év számomra, és a családom számára egyaránt. Mit is mondhatnék… Májusban megnyertük a bajnokságot, ami nekem is az első. Régóta vártam már rá, hogy bajnok legyek, valamint eljegyeztem a párom, majd augusztusban megérkezett az én pici hercegnőm, Ava. Szerintem ennél jobbat nem is kívánhattam volna. Ez az év örökre ott lesz a szívemben életem végéig.

– Na és hogyan értékeled a MOL-PICK SZEGED 2018-as esztendejét?
– Nagy lépést tettünk előre a bajnokság megnyerésével, és azzal, ahogy kezdtük a szezont az ősszel. Tényleg nagyon jó meccseink voltak, ezek miatt igazán boldogok lehetünk. 2019-ben viszont meg kell próbálnunk még jobban teljesteni. Ez a csapat és a saját célom is.

– Milyen program vár rád az ünnepeket követően?
– Várjuk az újévet. Ez lesz az első, amióta ismerjük egymást, hogy otthon maradunk Tjasával, mivel Ava még túl kicsi ahhoz, hogy bármerre elmenjünk együtt. Megpróbáljuk jól eltölteni otthon a napot Velenjében, majd január 2-án elutazom a szlovén válogatott edzőtáborába. Két barátságos mérkőzésünk lesz Franciaország ellen, majd visszatérek Szegedre, hogy keményen felkészüljünk az idény második felére. 

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR