Két edzőmeccs januárban

Vissza
Két edzőmeccs januárban

Csapatunk már a pihenőjét tölti, a játékosok nem edzenek. Januárban két felkészülési meccset játszunk.

Nincs meccs, nincs szurkolás, most pihen mindenki. Csapatunk játékosai már szeretteik körében töltik a szabadságukat, a MOL-PICK SZEGED-szurkolók pedig a szekrénybe tették a sálaikat, a mezeiket.
Mindenki a karácsonyi ünnepekre készül, közben visszagondol erre a csodás évre, amikor a harmadik bajnoki címünket szereztük meg.

Január 8-án kezdjük majd meg a felkészülést. Ekkor még foghíjas lesz a keret, hiszen többen a nemzeti válogatottal – erről szerdán bővebben olvashatnak itt a honlapon – készülnek.

Jó hír a szurkolóinknak, hogy 2019 első hónapja sem telik majd el úgy, ne lássák a csapatot a pályán. Két  edzőmeccset játszunk, mindkettőt az újszegedi sportcsarnokban.

Január 17-én 17 órakor a macedón Bitolát, január 25-én szintén 17 órakor az egykori BEK-győztes szerb Metaloplastika Sabacsot látjuk vendégül.

Mindkét találkozót a MOL-PICK SZEGED-hívek ingyen tekinthetik meg.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR