Kabay, a mi patikánk

Vissza
Kabay, a mi patikánk

Évek óta kapcsolatban áll csapatunk a szegedi Kabay patikával. Balogh Zsolt és Mario Sostaric látogatta meg a gyógyszertárat.

Nem véletlen, hogy a szegedi sportolók nagy része kiváló kapcsolatot ápol a Kabay patikával. A „sportolók patikája”: így hirdetik magukat. A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata is évek óta remek kapcsolatot épített ki a Kabayval. A vitaminok beszerzésében kapunk nagy segítséget, tanácsot, illetve a játékosok nagy része is itt vásárol.

Mario Sostaric kedvese, Tjasa gyermekük születése előtt dolgozott a Tisza Lajos körúton található üzletben, így jobbszélsőnk rendszeresen feltűnt. Mivel több játékosunk is – Balogh Zsolt, Bodó Richárd és Mirko Alilovic – gyermekáldás előtt áll, így párjaikkal rendszeresen keresik fel a Kabay patikát.

Mario és Zsolt közös reklámfotózásra érkezett az üzletbe.

Cikk: Süli Róbert
Fotók: Szokodi László

 

Közzétéve: 2018.12.17.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

AZ ÖSSZES HÍR