Bemutatjuk a Csurgót

Vissza
Bemutatjuk a Csurgót

Az év utolsó mérkőzésén ma 17 órától Csurgón lépünk pályára a K&H liga 13. fordulójában.

Kiválóan erősített a nyáron a Csurgó, ennek köszönhetően stabil őszt produkáltak a Somogy megyeiek. Megszerezték a sokszoros szerb válogatott, Bajnokok Ligájában edződött beállót, Alem Toszkicsot, valamint a szlovén utánpótlás nemzeti csapatokat megjárt kapust, Rok Zaponseket, aki az elmúlt években 30, 31%-os védési hatékonysággal büszkélkedhetett a SEHA-ligában. Breszti kitérő után visszatért Csurgó Aleh Asztrasapkin, akinek fontosságát jól mutatja, 51 góllal a második legeredményesebb csapatában a magyar válogatott jobbszélső, Marko Vasics mögött (81).

A távozók között is akadtak válogatott játékosok. Bartucz László a bronzérmes Tatabányához írt alá, ahol már 2011 és 2013 között védett, míg Gazdag Tibor az alsóbb osztálybeli Nagykanizsára távozott.

A Csurgó nyári átigazolásai

Érkezett:
Aleh Asztrasapkin (jobbátlövő, Meskov Breszt), Alem Toszkics (beálló, Gorenje Velenje), Rok Zaponsek (kapus, Gorenje Velenje), Kerkovits Gyula (balszélső, NEKA), Nagy Szabolcs (balátlövő, PLER-Budapest), Farkas Tamás (védekező, PLER-Budapest)
Távozott:
Bartucz László (kapus, Grundfos Tatabánya KC), Gazdag Tibor, Nagykanizsai Izzó SE), Darko Pavlovics (balátlövő, visszavonult), Bojan Radjenovics (balszélső, RK Borac), Julian Jerebie (beálló, Maribor), Uellington Ferreira (balátlövő, Balatonfüred), Géczi Áron (Budai Farkasok), Balogh Ákos (kapus, Nagykanizsai Izzó SE), Ljubomir Josics (jobbátlövő, Ramhat Hashron)

A Csurgó játékoskerete a 2018-19-es szezonra:

Kapusok: Balogh Tibor, Füstös Ádám, Rok Zaponsek
Jobbszélsők: Varjú Martin, Marko Vasics
Jobbátlövők: Aleh Asztrasapkin, Tóth Attila
Irányítók: Borut Oslak
Beállók: Alem Toszkics, Gafar Hadziomerovics, Szeitl Erik
Balátlövők: Klemen Cehte, Nagy Szabolcs, Vasvári Ádám
Balszélsők: Antonijo Kovacevic, Hanusz Egon, Kerkovits Gyula
Védekező: Farkas Tamás

Vezetőedző: Bencze József

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR