Holnap jön az év utolsó meccse, irány Csurgó!

Vissza
Holnap jön az év utolsó meccse, irány Csurgó!

Az év utolsó mérkőzésére ma délután utazunk el. Holnap 17 órakor a Csurgó otthonában lépünk pályára a K&H liga 13. fordulójában.


Huzsonhatodik tétmérkőzésünket játsszuk holnap este Csurgón ebben az idényben. Vendéglátónk városa kevesebb, mint 5 ezer főt számlál. Csarnokukat, a Sótonyi László Sportcsarnokot 2016 őszén adták át, miután felújították. Előtte Nagyatádon játszottak.

Hozzánk hasonlóan jó őszt futnak a hazaiak, 12 meccsükből nyolcat megnyertek a bajnokságban, amivel negyedikek a tabellán. A Veszprémtől és a Tatabányától szenvedtek vereséget, míg Egerben és Komlón döntetlent értek el.

Az elmúlt években mindig izgalmas találkozókat játszottunk a Csurgóval idegenben és hazai pályán. A 2017-18-as szezonban a Somogy megyeieknél kezdtünk, az izgalmak viszont elmaradtak. 23-14-es félidő után 36-25-re nyertünk. A szegedi találkozót egy hét különbséggel, egy héttel ezelőtt rendeztük. Az lényegesen szorosabb volt, a félidőben 16-13-at mutatott az eredményjelző, de győzelmünket akkor sem volt veszélyben, végül 32-24-re nyertünk.

A holnap 17 órakor kezdődő Csurgó - MOL-PICK SZEGED mérkőzésről a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményért, friss képekért és videókért érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR