Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Vissza
Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Harminc zsák kabalát dobtak be a pályára a MOL-PICK SZEGED-szurkolók. Az ajándékokat átadtuk az Ágota Alapítvány képviselőinek.

December 20-án az újszegedi sportcsarnokban karácsonyi ünnepségre várja az Ágota Alapítvány azokat  a gyerekeket, akik nehéz körülmények között élnek. Színpompás műsor és sok-sok kedvesség jellemzi ezt a kis összejövetelt.

Az ajándékozás sem marad el, és ehhez a MOL-PICK SZEGED-család is hozzájárul. A keddi Cegléd elleni meccs előtt, immár kilencedik alkalommal rendeztük meg a kabaladobást. Ismét sikerült alaposan megmozgatni a kék híveket: 30 zsáknyi ajándék jött össze.

A kabalákat Jonas Källman és Juan Carlos Pastor adta át az alapítvány képviselőinek. A gyerekek az Ágota karácsonyi ünnepségén vehetik majd kézbe a kabalákat.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2018.12.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR