Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Vissza
Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Harminc zsák kabalát dobtak be a pályára a MOL-PICK SZEGED-szurkolók. Az ajándékokat átadtuk az Ágota Alapítvány képviselőinek.

December 20-án az újszegedi sportcsarnokban karácsonyi ünnepségre várja az Ágota Alapítvány azokat  a gyerekeket, akik nehéz körülmények között élnek. Színpompás műsor és sok-sok kedvesség jellemzi ezt a kis összejövetelt.

Az ajándékozás sem marad el, és ehhez a MOL-PICK SZEGED-család is hozzájárul. A keddi Cegléd elleni meccs előtt, immár kilencedik alkalommal rendeztük meg a kabaladobást. Ismét sikerült alaposan megmozgatni a kék híveket: 30 zsáknyi ajándék jött össze.

A kabalákat Jonas Källman és Juan Carlos Pastor adta át az alapítvány képviselőinek. A gyerekek az Ágota karácsonyi ünnepségén vehetik majd kézbe a kabalákat.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2018.12.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR