Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Vissza
Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Harminc zsák kabalát dobtak be a pályára a MOL-PICK SZEGED-szurkolók. Az ajándékokat átadtuk az Ágota Alapítvány képviselőinek.

December 20-án az újszegedi sportcsarnokban karácsonyi ünnepségre várja az Ágota Alapítvány azokat  a gyerekeket, akik nehéz körülmények között élnek. Színpompás műsor és sok-sok kedvesség jellemzi ezt a kis összejövetelt.

Az ajándékozás sem marad el, és ehhez a MOL-PICK SZEGED-család is hozzájárul. A keddi Cegléd elleni meccs előtt, immár kilencedik alkalommal rendeztük meg a kabaladobást. Ismét sikerült alaposan megmozgatni a kék híveket: 30 zsáknyi ajándék jött össze.

A kabalákat Jonas Källman és Juan Carlos Pastor adta át az alapítvány képviselőinek. A gyerekek az Ágota karácsonyi ünnepségén vehetik majd kézbe a kabalákat.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2018.12.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA-NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA-NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR