Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Vissza
Kabalákat vittünk az Ágota Alapítványnak

Harminc zsák kabalát dobtak be a pályára a MOL-PICK SZEGED-szurkolók. Az ajándékokat átadtuk az Ágota Alapítvány képviselőinek.

December 20-án az újszegedi sportcsarnokban karácsonyi ünnepségre várja az Ágota Alapítvány azokat  a gyerekeket, akik nehéz körülmények között élnek. Színpompás műsor és sok-sok kedvesség jellemzi ezt a kis összejövetelt.

Az ajándékozás sem marad el, és ehhez a MOL-PICK SZEGED-család is hozzájárul. A keddi Cegléd elleni meccs előtt, immár kilencedik alkalommal rendeztük meg a kabaladobást. Ismét sikerült alaposan megmozgatni a kék híveket: 30 zsáknyi ajándék jött össze.

A kabalákat Jonas Källman és Juan Carlos Pastor adta át az alapítvány képviselőinek. A gyerekek az Ágota karácsonyi ünnepségén vehetik majd kézbe a kabalákat.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2018.12.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR