Plüssdobás után sima siker a Cegléd ellen

Vissza
Plüssdobás után sima siker a Cegléd ellen

21–8-as félidő után 39–23-ra győztünk a Cegléd ellen az év utolsó hazai mérkőzésén. A találkozó előtt immár kilencedszer rendeztünk plüssdobást, ismét rengeteg ajándékkal járultak hozzá szurkolóink a jótékonysági akciónkhoz.

MOL-PICK SZEGED - Ceglédi KKSE 39-23 (21-8)
Férfi kézilabda, NB I, 12. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 2500 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.
MOL-PICK SZEGED: Alilovic - P. Rodríguez 9, Balogh 4, Canellas 1, Gaber 4, Bodó 2, Sigurmannsson 9/2. Csere: Nagy M. (kapus), Henigman 2, Bánhidi 1, Maqueda 1, Bombac 3, Zsitnyikov 1, Kaspárek 2, Sunajko, Tóth J. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Cegléd: Tamási - Pocsai 2, Zobec 1, Szabó B. 1, Vucskovics, Juhász K. 3, Hódi 1. Csere: Koncz, Aleksza (kapusok), Gábor 4, Müller 2, Hajdu 6, Kecskeméti 1, Csampar 2, Kollonay. Vezetőedző: Jakab László.
Hétméteres: 4/2, ill. 2/0.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője: - Fontos győzelmet arattunk, mert sikeresen akartuk befejezni itthon az évet. Próbáltunk pihentetni játékosokat, illetve a fiataloknak lehetőséget adni. Egyszerűbb volt nekik lehetőséget adni, mert az első félidőben eldőlt a két pont sorsa. A Cegléd ha jól játszik, sok csapatnak gondja akadhat ellene. Nagyon örülök, hogy ismét ilyen sokan jöttek el a meccsre, nagyon jól érezzük magunkat ilyenkor, ahogyan a szurkolók is élvezik a találkozókat.

Nagy Martin, a MOL-PICK SZEGED játékosa: - Örülök, hogy egy félidőt védtem ma, számomra ez egy visszajelzés a Mistertől, hogy fejlődöm. Dolgozunk tovább, hogy a tavasz még sikeresebb legyen,

Jakab László, a Cegléd vezetőedzője: - Gratulálok a Szegednek. Tudtuk, hogy Európa egyik legjobb csapatához jövünk, ezt bizonyították is. Jó partnerek akartunk lenni, ez néha sikerült. A nyitott védekezéssel meglepetést okoztunk a kezdés után úgy érzem, de ziccereket rontottunk. Edzőként még nem ültem a Szeged ellen a kispadon, most jól esett. A játékosaim mindent megtettek, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek.

Hajdu Tamás, a Cegléd játékosa: - Gratulálok a Szeged őszi teljesítményéhez, sok sikert kívánok a tavaszhoz. Az első félidőben eldőlt a mérkőzés, a másodikban próbáltuk élvezni a játékot és a szurkolók által teremtett közeget. Ránk februárban várnak majd kulcsmeccsek.

ÖSSZEFOGLALÓ

Plüsszápor után gólzáporral indítottuk az utolsó hazai mérkőzésünket a Cegléd ellen, ennek köszönhetően a 9. percben már 6–2 állt az eredményjelzőn. Mirko Alilovic bravúrt bravúrra halmozott az első félidőben, valamint a védelmünk is élesen a helyén volt. A támadásokra sem lehetett panasz, így hamar eldőlt a két pont sorsra, a szünetre 21–8-as vezetéssel mehettünk.

A második játékrészt fiatalokkal a pályán játszottuk le. Nagy Martin váltotta Alilovicsot a kapuban, fiatal hálóőrünk cseppet sem megilletődve, nyolc védést szállított, amelyből ráadásul egy hétméteres volt. Tóth József, Stefan Sunajko, Nik Henigman és Stanislav Kaspárek is több lehetséget kapott. A vendégeknél Hajdu Tamás játszott a leginkább gólra törően, de Aleksza Tamás is jól szállt be a kispadról a kapuba.

Hét a hat elleni játékkal próbálkozott a Cegléd, azonban üres kapura rendszerint betaláltunk Bombac és Kaspárek révén.

Magabiztos, 39–23-as győzelmet győzelmet arattunk, amely az őszi idény legnagyobb különbségű sikere.

Cikk: Becsei Dávid
Fotók: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR