Három díj a DM-gálán

Vissza
Három díj a DM-gálán

Klubunk három elismerést is besöpört a 49. Délmagyarország Év sportolója díjátadó gálán. Alapítónkat, dr. Bérczy Mihályt életműdíjjal jutalmazták, mi lettünk az Év csapata, Juan Carlos Pastor az Év edzője.

Szegeden, a patinás Hungi Vigadóban rendezték meg a 49. Délmagyarország Év sportolója díjatádó gálát. Médipartnerünk 1969-ban rendezte az első ünnepséget, mára a vidék egyik legjelentősebb eseményévé nőtte ki magát.
Az este rólunk is szólt. Összesen 20 díjat adtak át, amelyből mi három elismerést is besöpörtünk.

Dr. Bérczy Mihály, klubunk egyik alapítója a Gyürki Ernő Életműdíjat vehette át. A gyönyörű szép elismerést dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. elnöke nyújtotta át. Misi bácsi hatalmas tapsot kapott, sokat köszönhet neki a szegedi kézilabda, ő tette le az alapkövét a mai sikereknek.

Az Év csapata a MOL-PICK SZEGED lett. Teljes kerettel képviseltettük magunkat a gálán, és csapatkapitányunk, Jonas Källman vette át a díszes, egyedi trófeát a lap főszerkesztőjétől, Bonifert Gábortól.

Továbbá Juan Carlos Pastort választotta meg a Délmagyarország az Év edzőjének. Spanyol mesterünk 2014 után másodjára lett a legjobb.

A gálán számos klasszis sportoló kapott elismerést, többek között a világbajnok kajakos, Kárász Anna, vagy éppen csapatunk nagy szurkolója, a súlyemelő Nagy Péter.Cikk: Süli Róbert
Fotó: Délmagyarország

Közzétéve: 2018.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2018
12/12
Megjelent az Az aranyos év

Mától a MOL-PICK SZEGED szurkolók megtudják vásárolni a 2018-as évkönyvünket, amelynek a címe: Az aranyos év.

2018
12/11
Plüssdobás után sima siker a Cegléd ellen

21–8-as félidő után 39–23-ra győztünk a Cegléd ellen az év utolsó hazai mérkőzésén. A találkozó előtt immár kilencedszer rendeztünk plüssdobást, ismét rengeteg ajándékkal járultak hozzá szurkolóink a jótékonysági akciónkhoz.

AZ ÖSSZES HÍR