Nincs megállás, holnap már Dabason játszunk

Vissza
Nincs megállás, holnap már Dabason játszunk

Szerdán Flensburgban léptünk pályára BL-mérközésen, ahol kiélezett csatát követően 27–25-ös vereséget szenvedtünk. Csapatunk tegnap délután sikeresen hazaérkezett, szombaton pedig már ismét útra kel. 18 órától a Dabas vendégei leszünk.

A K&H liga 11. fordulójában szombaton 18 órakor a Dabassal játszunk. Ez lesz az idény 22. tétmérkőzése számunkra.  Ezzel együtt 2018-ban még öt magyar bajnoki találkozó vár ránk. Dabasi túránk után jövő szerdán és csütörtökön Mezőkövesden és Gyöngyösön szerepelünk, majd 11-én fogadjuk a Ceglédet. A szezont csurgói vendégjátékkal zárjuk 15-én.

Tizenegy találkozót követően 100%-os teljesítménnyel a bajnokság éléről várhatjuk az őszi szezon bajnoki hajráját. Házi góllövőlistánkat Stefán Sigurmannsson vezeti 36 találattal, de szorosan követi őt Bodó Richárd és Pedro Rodríguez, akik 35-35 gólnál járnak.

Legutóbb tíz napja éppen a Dabas ellen kézilabdáztunk hazai porondon. Akkor az újszegedi sportcsarnokban 17–14-es félidőt követően 36–29-re legyőztük a Pest megyeieket.

Ahogyan mi, úgy a Dabas sem játszott a szegedi meccs óta a bajnokságban. Holnapi vendéglátónk hozzánk hasonlóan 11 összecsapáson van túl, amelyeken két-két győzelem és döntetlen, illetve hét vereség a mérlegük. Ezzel a teljesítménnyel a tabella 10. pozícióját foglalják el.

A Dabas – MOL-PICK SZEGED találkozóról a delmagyar.hu szöveges élő percről percre tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, friss képekért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR