Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Vissza
Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Csapatunk ma 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 10. fordulóban a német Flensburg otthonában szerepel. Bodó Richárddal, a MOL-PICK Szeged válogatott balátlövőjével hangolunk az esti meccsre.

- A Flensburg ebben az idényben több hazai meccsen is bizonyította - kezdte a mondandóját Bodó Ricsi -, hogy bárkit képes legyőzni, mert remek csapat. Több kiváló játékossal rendelkeznek, nagy tempót diktálnak, képesek 60 percen keresztül rohanni. A Paris SG ellen aratott győzelem azonban nagy önbizalmat adott nekünk, ebből a sikerből erőt kell merítenünk, erre építhetünk. Kemény meccs lesz, tisztában vagyunk vele, hogy ha nyerni szeretnénk, akkor ismét a legjobb formánkat kell hoznunk. Képesek vagyunk erre, olyan nincs, hogy fáradtság, amikor elkezdődik a meccs, akkor ez teljesen elmúlik. Két pontért jöttünk Flensburgba, ezért küzdünk, ezért hajtunk majd az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/21
BL: megkaptuk a szabadkártyát, az erősebb ágra kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 28 csapatos mezőnyének névsorát, amelyből kiderült, hogy szabadkártyával az erősebb ágon, az A-B csoportban indulhatunk a 2019-20-as idényben.

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

AZ ÖSSZES HÍR