Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Vissza
Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Csapatunk ma 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 10. fordulóban a német Flensburg otthonában szerepel. Bodó Richárddal, a MOL-PICK Szeged válogatott balátlövőjével hangolunk az esti meccsre.

- A Flensburg ebben az idényben több hazai meccsen is bizonyította - kezdte a mondandóját Bodó Ricsi -, hogy bárkit képes legyőzni, mert remek csapat. Több kiváló játékossal rendelkeznek, nagy tempót diktálnak, képesek 60 percen keresztül rohanni. A Paris SG ellen aratott győzelem azonban nagy önbizalmat adott nekünk, ebből a sikerből erőt kell merítenünk, erre építhetünk. Kemény meccs lesz, tisztában vagyunk vele, hogy ha nyerni szeretnénk, akkor ismét a legjobb formánkat kell hoznunk. Képesek vagyunk erre, olyan nincs, hogy fáradtság, amikor elkezdődik a meccs, akkor ez teljesen elmúlik. Két pontért jöttünk Flensburgba, ezért küzdünk, ezért hajtunk majd az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR