Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Vissza
Bodó Ricsi: két pontért jöttünk

Csapatunk ma 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 10. fordulóban a német Flensburg otthonában szerepel. Bodó Richárddal, a MOL-PICK Szeged válogatott balátlövőjével hangolunk az esti meccsre.

- A Flensburg ebben az idényben több hazai meccsen is bizonyította - kezdte a mondandóját Bodó Ricsi -, hogy bárkit képes legyőzni, mert remek csapat. Több kiváló játékossal rendelkeznek, nagy tempót diktálnak, képesek 60 percen keresztül rohanni. A Paris SG ellen aratott győzelem azonban nagy önbizalmat adott nekünk, ebből a sikerből erőt kell merítenünk, erre építhetünk. Kemény meccs lesz, tisztában vagyunk vele, hogy ha nyerni szeretnénk, akkor ismét a legjobb formánkat kell hoznunk. Képesek vagyunk erre, olyan nincs, hogy fáradtság, amikor elkezdődik a meccs, akkor ez teljesen elmúlik. Két pontért jöttünk Flensburgba, ezért küzdünk, ezért hajtunk majd az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR