Helló! Itt Flensburg!

Vissza
Helló! Itt Flensburg!

Kedd délután szerencsésen megérkezett csapatunk Németországba, Flensburgba. Szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában csatázunk a német bajnokkal.

Szomorkás, esős időben indultunk kedden reggel Vecsésről. Djordje Ignjatovics, csapatunk terapeutája 5.55-kor minden ajtón bekopogott, és „Jó reggelt!” üdvözléssel ébresztette a csapatot. A Liszt Ferenc reptérről Hamburgba repültünk, 10.25-kor landoltunk.

Ugyanaz a 16-os keretünk kelt útra, amely az elmúlt hétvégén a Paris SG ellen pályára lépett. Csapatkapitányunk, Jonas Källman sérülése szépen javul, de svéd klasszisunk még nincs rendben.

Az év utolsó BL-fellépése következik Flensburgban. Ez lesz a második meccsünk a német városban, utoljára 2011 tavaszán játszottunk itt.

Klubunkon keresztül 15 szegedi szurkoló vásárolt jegyet, de minden bizonnyal sok-sok Németországban dolgozó honfitársunk is eljön majd a meccsre.

Kedden 19 órától 20.30-ig a meccshelyszínen tréningezünk.

- Sok időnk nem volt a felkészülésre – nyilatkozta Juan Carlos Pastor –, hétfőn egyet edzettünk Szegeden, de nem ismeretlen számunkra a Flensburg, hiszen néhány hete játszottunk ellenük. Figyelni kell, mert ellenfelünk hatalmas tempót képes diktálni. Jó passzban vannak ők is, de mi is. Nyerni érkeztünk, ami nem lesz könnyű, de szeretnénk szépen zárni 2018-ban a Bajnokok Ligája-idényt.

Tudósítás: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR