Helló! Itt Flensburg!

Vissza
Helló! Itt Flensburg!

Kedd délután szerencsésen megérkezett csapatunk Németországba, Flensburgba. Szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában csatázunk a német bajnokkal.

Szomorkás, esős időben indultunk kedden reggel Vecsésről. Djordje Ignjatovics, csapatunk terapeutája 5.55-kor minden ajtón bekopogott, és „Jó reggelt!” üdvözléssel ébresztette a csapatot. A Liszt Ferenc reptérről Hamburgba repültünk, 10.25-kor landoltunk.

Ugyanaz a 16-os keretünk kelt útra, amely az elmúlt hétvégén a Paris SG ellen pályára lépett. Csapatkapitányunk, Jonas Källman sérülése szépen javul, de svéd klasszisunk még nincs rendben.

Az év utolsó BL-fellépése következik Flensburgban. Ez lesz a második meccsünk a német városban, utoljára 2011 tavaszán játszottunk itt.

Klubunkon keresztül 15 szegedi szurkoló vásárolt jegyet, de minden bizonnyal sok-sok Németországban dolgozó honfitársunk is eljön majd a meccsre.

Kedden 19 órától 20.30-ig a meccshelyszínen tréningezünk.

- Sok időnk nem volt a felkészülésre – nyilatkozta Juan Carlos Pastor –, hétfőn egyet edzettünk Szegeden, de nem ismeretlen számunkra a Flensburg, hiszen néhány hete játszottunk ellenük. Figyelni kell, mert ellenfelünk hatalmas tempót képes diktálni. Jó passzban vannak ők is, de mi is. Nyerni érkeztünk, ami nem lesz könnyű, de szeretnénk szépen zárni 2018-ban a Bajnokok Ligája-idényt.

Tudósítás: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.27.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR