Balogh Zsolt 2+1, Alen Blazevic 2

Vissza
Balogh Zsolt 2+1, Alen Blazevic 2

A csapat vezetése meghosszabbította Balogh Zsolt és Alen Blazevic szerződését. A magyar válogatott játékos 2+1, a horvát válogatott kézilabdás júniusban lejáró megállapodását 2 évvel hosszabbította meg a klub.

– A téli szünetben kezdtük meg az egyeztetéseket a két játékossal, Balogh Zsolttal és Alen Blazeviccsel. Juan Carlos Pastor vezetőedző számára mindkét játékos fontos szerepet tölt be a rendszerben, és elégedett a teljesítményükkel, így nem volt kérdés, hogy mindkettőjüket továbbra is a csapatunkban szeretnénk tudni. Sikerült mindenben megegyeznünk, így arról tudok beszámolni, hogy meghosszabbítottuk a szerződésüket. Baloghgal 2+1, míg Blazeviccsel 2 évvel hosszabbítottuk meg a szerződését – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

– Remekül érzem magam a csapatban, kiváló edzőtől tanulhatok, és bízom benne, hogy fejlődhetek még tovább. Örülök annak, hogy továbbra is a Pick Szegedet erősíthetem, ilyen remek közönség előtt játszhatom hétről hétre – nyilatkozta Balogh Zsolt.

– Nagyszerű két évet játszottam eddig a Pickben, és bízom benne, hogy még két szép évet tölthetek el a csapatban. Büszke vagyok arra, hogy az Európában is nagy elismerésnek örvendő klubot erősíthetem – nyilatkozta Alen Blazevic.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR