Pastor: motivációt nem kell találni

Vissza
Pastor: motivációt nem kell találni

A MOL-PICK SZEGED szombaton 17.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a francia Paris SG fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Pastor edzővel hangolunk a rangadóra.

n– A „Hét rangadója!” Mindenhol így harangozzák be a Szeged–Párizs összecsapást. Sikerül megszereznünk a győzelmet?

– Mi erre készülünk! Egy remek csapat lesz az ellenfelünk, akiket jól ismerünk, hiszen néhány hete játszottunk ellenük, így személyesen tapasztalhattuk meg, hogy minden poszton remek játékosokkal rendelkeznek.

– Egy BL-meccsre soha nem kell motivációt keresni, erre a találkozóra viszont ez most különösen igaz!

– Ez így van! A világ egyik legjobbja lesz az ellenfelünk. Olyan csapat nincs, akit ne lehetne legyőzni. Mi képesek vagyunk a bravúrra, arra, hogy megszerezzük az első sikerünket a PSG ellen a Bajnokok Ligájában. Úgy gondolom, motiválni senkit sem kell a keretből, ez most jön magától.

– A védekezés a kulcs! Mindig ezt mondja! Most is ez lehet a döntő?

– Abszolút. Ha 30 gólt kapunk, mint az elmúlt meccseken, akkor nem lesz esélyünk. Ebben kell hatékonynak lennünk, úgy védekezni, hogy ez sikerre vezessen.

– Háromezerkétszáz szegedi fanatikus lesz a lelátón. Mit üzen nekik?

– Azt, hogy nagyon szeretjük őket! Amikor mindenki szurkol a csarnokban, az hihetetlen élmény. Ez minden ellenfélre nyomást helyez, minket pedig előrerepít. Ők, a szurkolóink olyanok, mintha a kispadon ülnének velünk, tolnak, lendületet adnak. Nekik sem kell motivációt találni a PSG ellen, így, együtt nagyot alkothatunk.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR