Mario Sostaric: a legjobb teljesítményünkre lesz szükség

Vissza
Mario Sostaric: a legjobb teljesítményünkre lesz szükség

Idegenben mindössze kétgólos vereséget szenvedtünk a Paris Saint-Germaintől, szombaton 17.30-tól viszont itthon ismét a győzelem a cél Mario Sostaric szerint ehhez minimálisra kell redukálnunk a hibáinkat.

– November 4-én Párizsban 33–31-es vereséget szenvedtünk. Mit lehet abból a mérkőzésből tanulni?

– Nemcsak csapatként, hanem egyénileg is rendkívül erősek, minden posztra van két kiváló játékosuk. Jó meccset játszottunk a francia fővárosban, de elkövettünk néhány olyan hibát, amiket nem szabadott volna, ezekre oda kell figyelnünk. Javulnunk kell védekezésben, nem szabad olyan sok gólt kapnunk majd szombaton a PSG ellen, mint amennyit a Skjerntől kaptunk vasárnap.

– Meglephetjük őket a Paris Saint-Germaint?

– Szoros meccset szeretnénk velük játszani, ami úgy gondolom, hogy nem meglepetés. Kétgólos vereséget szenvedtünk tőlük, ezt szeretnénk kijavítani itthon. Ehhez viszont a szezon legjobb teljesítményét kell nyújtanunk, hogy legyen erre esélyünk. Tudjuk, hogy minden hibánkat könyörtelenül kihasználják, így a győzelem kulcsa mindenképpen az lehet a szempontunkból, hogy a lehető legkevesebbszer hibázzunk, illetve kiválóan kell védekeznünk.

– Totális telt ház lesz ismét, óriási segítség lehet a fantasztikus szurkolótáborunk, most éppen a világ egyik legjobb együttese ellen.

– Így van, nagy erősségünk hazai pályán ez a nagyszerű közönség, sok erőt adnak nekünk. Hihetetlen érzés pályára lépni mindig telt ház előtt az újszegedi sportcsarnokban, csodálatos hangulatot teremtenek a szurkolóink. Végig mellettünk vannak, ami rendkívül sokat jelent számunkra a hatvan perc során.

Interjú: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/15
Nagy Martin: Kösz, jól vagyok

Csapatunk utánpótlás-válogatott kapusa, Nagy Martin az elmúlt héten kézsérülést szenvedett. A hálóőr túl van a műtéten, hét hetet vesz igénybe a gyógyulása.

2019
01/14
PickBall: folytatódott nagy sikerű kupasorozatunk

Az elmúlt hétvégén folytatódott a 2017-ben alapított nagy sikerű kupasorozatunk, a PickBall. Szombaton az U12-es, vasárnap az U10-es korosztály csapatai játszottak egymással az Etelka sori sportcsarnokban és a Rókus II. Általános Iskolában.

AZ ÖSSZES HÍR