A SzeBIT vendégei voltunk

Vissza
A SzeBIT vendégei voltunk

Csapatunk meghívást kapott támogatónktól, a PC Trade Systemstől az általuk szervezett SzeBIT-re. Egy igazán érdekes délután töltöttünk el az eseményen.

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics érdekes előadást tartott a Szegeden megrendezett SzeBIT-en. A téma a bajnoki címig vezető út volt, amely nagy tapsot kapott az érdeklődőktől.

Csapatunk támogatója, a PC Trade Systems immár évek óta sikerrel szervezi meg ezt az eseményt. A jövő technológiájáról szólt most a rendezvény. Kiállítások, előadások és workshopok keretében ismerkedhettek meg az érdeklődők a digitális forradalommal. Csapatunk játékosai is kilátogattak: Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Jorge Maqueda és Pedro Rodriguez sok-sok érdekes dologgal találkozhatott a TIK-ben megrendezett telt házas eseményen, amelyen ott volt a kiváló autóversenyző, Michelisz Norbert is. Természetesen a legnépszerűbb kiállítási darab az önvezető autó volt.

Sokan mentek oda a fiúkhoz, és készítettek velük közös fotót, majd úgy búcsúztak, hogy „Győzelemre fel a Paris SG ellen!”

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

AZ ÖSSZES HÍR