A SzeBIT vendégei voltunk

Vissza
A SzeBIT vendégei voltunk

Csapatunk meghívást kapott támogatónktól, a PC Trade Systemstől az általuk szervezett SzeBIT-re. Egy igazán érdekes délután töltöttünk el az eseményen.

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics érdekes előadást tartott a Szegeden megrendezett SzeBIT-en. A téma a bajnoki címig vezető út volt, amely nagy tapsot kapott az érdeklődőktől.

Csapatunk támogatója, a PC Trade Systems immár évek óta sikerrel szervezi meg ezt az eseményt. A jövő technológiájáról szólt most a rendezvény. Kiállítások, előadások és workshopok keretében ismerkedhettek meg az érdeklődők a digitális forradalommal. Csapatunk játékosai is kilátogattak: Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Jorge Maqueda és Pedro Rodriguez sok-sok érdekes dologgal találkozhatott a TIK-ben megrendezett telt házas eseményen, amelyen ott volt a kiváló autóversenyző, Michelisz Norbert is. Természetesen a legnépszerűbb kiállítási darab az önvezető autó volt.

Sokan mentek oda a fiúkhoz, és készítettek velük közös fotót, majd úgy búcsúztak, hogy „Győzelemre fel a Paris SG ellen!”

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR