A SzeBIT vendégei voltunk

Vissza
A SzeBIT vendégei voltunk

Csapatunk meghívást kapott támogatónktól, a PC Trade Systemstől az általuk szervezett SzeBIT-re. Egy igazán érdekes délután töltöttünk el az eseményen.

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics érdekes előadást tartott a Szegeden megrendezett SzeBIT-en. A téma a bajnoki címig vezető út volt, amely nagy tapsot kapott az érdeklődőktől.

Csapatunk támogatója, a PC Trade Systems immár évek óta sikerrel szervezi meg ezt az eseményt. A jövő technológiájáról szólt most a rendezvény. Kiállítások, előadások és workshopok keretében ismerkedhettek meg az érdeklődők a digitális forradalommal. Csapatunk játékosai is kilátogattak: Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Jorge Maqueda és Pedro Rodriguez sok-sok érdekes dologgal találkozhatott a TIK-ben megrendezett telt házas eseményen, amelyen ott volt a kiváló autóversenyző, Michelisz Norbert is. Természetesen a legnépszerűbb kiállítási darab az önvezető autó volt.

Sokan mentek oda a fiúkhoz, és készítettek velük közös fotót, majd úgy búcsúztak, hogy „Győzelemre fel a Paris SG ellen!”

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/21
BL: megkaptuk a szabadkártyát, az erősebb ágra kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 28 csapatos mezőnyének névsorát, amelyből kiderült, hogy szabadkártyával az erősebb ágon, az A-B csoportban indulhatunk a 2019-20-as idényben.

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

AZ ÖSSZES HÍR