A SzeBIT vendégei voltunk

Vissza
A SzeBIT vendégei voltunk

Csapatunk meghívást kapott támogatónktól, a PC Trade Systemstől az általuk szervezett SzeBIT-re. Egy igazán érdekes délután töltöttünk el az eseményen.

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics érdekes előadást tartott a Szegeden megrendezett SzeBIT-en. A téma a bajnoki címig vezető út volt, amely nagy tapsot kapott az érdeklődőktől.

Csapatunk támogatója, a PC Trade Systems immár évek óta sikerrel szervezi meg ezt az eseményt. A jövő technológiájáról szólt most a rendezvény. Kiállítások, előadások és workshopok keretében ismerkedhettek meg az érdeklődők a digitális forradalommal. Csapatunk játékosai is kilátogattak: Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Jorge Maqueda és Pedro Rodriguez sok-sok érdekes dologgal találkozhatott a TIK-ben megrendezett telt házas eseményen, amelyen ott volt a kiváló autóversenyző, Michelisz Norbert is. Természetesen a legnépszerűbb kiállítási darab az önvezető autó volt.

Sokan mentek oda a fiúkhoz, és készítettek velük közös fotót, majd úgy búcsúztak, hogy „Győzelemre fel a Paris SG ellen!”

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR