Bajusz Sándor: büszke vagyok a csapatra!

Vissza
Bajusz Sándor: büszke vagyok a csapatra!

Bajusz Sándor nem vitás, klubunk egyik legendája. A Pick Szeged egykori közönségkedvence nagyon büszke a csapat eddigi teljesítményére. Brunó fia pedig már az NB II-es csapatban szerepel.

„Bajusz Sanyi! Bajusz Sanyi!” – zengte a Pick-tábor sok-sok meccsen. Egykori játékosunk sokszor jön el hozzánk, és szurkol a csapatnak. Ilyenkor is sokan megállítják, beszélgetnek vele, nem felejtik, hogy mennyit tett a szegedi sikerekért.

– Büszke vagyok a MOL-PICK SZEGED-re – kezdte a beszélgetést a minden idők legjobb szegedi csapatába beválasztott Bajusz Sándor –, arra, amit eddig mutattak a srácok. Öröm szegedi meccset nézni, minden pillanatát élvezem a játéknak. Jelenleg a Balaton mellett élek, így nagy baráti társaságban néztem meg a Veszprém–Szeged rangadót. A meccs végén jobban jöttem ki a szurkolásból, nagy volt a csend körülöttem. Mindig is tetszett az a munka, ami a PICK-nél van. Jó érzés a csapatnak szurkolni. Bravó srácok! Csak így tovább! Tudom, hogy nem lesz könnyű meccs a Skjern elleni, de biztos vagyok a kékek sikerében.

Bajusz Sándor gyermeke, Brunó az NB II-es Pick Szeged U23-ban szerepel rendszeresen. Sokan mondják róla, hogy nagyon ügyes, és édesapja nyomdokaiba léphet.

– Amikor tehetem, akkor elmegyek a meccseire. Sokat fejlődött, sokra viheti. A héten Balatonbogláron vett részt a magyar ifjúsági válogatott edzésén, és ott is elégedettek voltak vele. Sokat kell még dolgoznia, ezzel tisztában van. Amiben kéri, segítek neki, de már most nagyon büszke vagyok rá. Jó lenne, ha még egy Bajusz szerepelhetne a szegedi csapatban.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2018.11.16.

TOVÁBBI HÍREK

2019
08/21
Útinapló: döntőre fel Strasbourgban (frissítve)

Vasárnap 17 órakor a döntőben csatázunk Strasbourgban, az Euro Tounoi nemzetközi férfi kézilabdatornán. Ellenfelünk a szintén BL-résztvevő francia Montpellier lesz.

2019
08/24
Döntőt játszunk Strasbourgban

Bejutottunk a strasbourgi nemzetközi férfi kézilabdatorna döntőjében, miután az utolsó csoportmeccsen remek játékkal 40-25-re vertük a francia Nantes csapatát. Vasárnap 17 órakor a Montpellier ellen csatázunk az elsőségért.

AZ ÖSSZES HÍR