Skjern először, Skjern másodszor

Vissza
Skjern először, Skjern másodszor

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Skjern Handbold együttesét fogadjuk. Egy hét alatt másodjára játszunk a dán bajnok ellen.

Premier volt az elmúlt vasárnap. Először csatáztunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a dán Skjern Handbold együttese ellen. Remekül sikerült az idegenbeli fellépés, 29–26-ra nyertünk.

Jól hangoltunk a 176. BL-fellépésünkre is, a kedd esti bajnokin 38–29-re nyertünk a Gyöngyös ellen. Ami különösen örömteli volt, hogy 2500 szegedi szurkoló foglalt helyet a lelátón. Ismét sok-sok iskolás jött el szurkolni, többek között a vajdasági Tornyosról 25 diák buzdította a csapatunkat.

Irány vissza a Skjern elleni meccshez! Nem lesz egyszerű feladat, éppen erre hívta fel a figyelmet Juan Carlos Pastor vezetőedző. Azt, hogy mennyire kemény és kellemetlen csapat a vikingalakulat, az idegenbeli meccsen is megtapasztalhattuk.

Ma 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában elővételben lehet jegyet vásárolni. A belépő 2990 forintba kerül.

A dánok szombaton érkeznek meg, és edzenek az újszegedi sportcsarnokban. Jubileum lesz a szegedi fellépés számukra, 50. BL-meccsüket vívják ellenünk, mi pedig már a 176.-ra készülünk.

A meccset a Sport 1 élőben adja, közösségi felületeink (Facebook, Instagram, Twitter) pedig fotókkal, videókkal, friss hírekkel hangolnak a meccsre, így érdemes lesz figyelni bennünket.

Minden szurkolónkra nagy szükségünk lesz, együtt sikerülhet megszereznünk a 83. győzelmünket a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Popál Balázs
Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2018.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR