Skjern először, Skjern másodszor

Vissza
Skjern először, Skjern másodszor

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Skjern Handbold együttesét fogadjuk. Egy hét alatt másodjára játszunk a dán bajnok ellen.

Premier volt az elmúlt vasárnap. Először csatáztunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a dán Skjern Handbold együttese ellen. Remekül sikerült az idegenbeli fellépés, 29–26-ra nyertünk.

Jól hangoltunk a 176. BL-fellépésünkre is, a kedd esti bajnokin 38–29-re nyertünk a Gyöngyös ellen. Ami különösen örömteli volt, hogy 2500 szegedi szurkoló foglalt helyet a lelátón. Ismét sok-sok iskolás jött el szurkolni, többek között a vajdasági Tornyosról 25 diák buzdította a csapatunkat.

Irány vissza a Skjern elleni meccshez! Nem lesz egyszerű feladat, éppen erre hívta fel a figyelmet Juan Carlos Pastor vezetőedző. Azt, hogy mennyire kemény és kellemetlen csapat a vikingalakulat, az idegenbeli meccsen is megtapasztalhattuk.

Ma 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában elővételben lehet jegyet vásárolni. A belépő 2990 forintba kerül.

A dánok szombaton érkeznek meg, és edzenek az újszegedi sportcsarnokban. Jubileum lesz a szegedi fellépés számukra, 50. BL-meccsüket vívják ellenünk, mi pedig már a 176.-ra készülünk.

A meccset a Sport 1 élőben adja, közösségi felületeink (Facebook, Instagram, Twitter) pedig fotókkal, videókkal, friss hírekkel hangolnak a meccsre, így érdemes lesz figyelni bennünket.

Minden szurkolónkra nagy szükségünk lesz, együtt sikerülhet megszereznünk a 83. győzelmünket a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Popál Balázs
Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2018.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR