Skjern először, Skjern másodszor

Vissza
Skjern először, Skjern másodszor

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Skjern Handbold együttesét fogadjuk. Egy hét alatt másodjára játszunk a dán bajnok ellen.

Premier volt az elmúlt vasárnap. Először csatáztunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a dán Skjern Handbold együttese ellen. Remekül sikerült az idegenbeli fellépés, 29–26-ra nyertünk.

Jól hangoltunk a 176. BL-fellépésünkre is, a kedd esti bajnokin 38–29-re nyertünk a Gyöngyös ellen. Ami különösen örömteli volt, hogy 2500 szegedi szurkoló foglalt helyet a lelátón. Ismét sok-sok iskolás jött el szurkolni, többek között a vajdasági Tornyosról 25 diák buzdította a csapatunkat.

Irány vissza a Skjern elleni meccshez! Nem lesz egyszerű feladat, éppen erre hívta fel a figyelmet Juan Carlos Pastor vezetőedző. Azt, hogy mennyire kemény és kellemetlen csapat a vikingalakulat, az idegenbeli meccsen is megtapasztalhattuk.

Ma 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában elővételben lehet jegyet vásárolni. A belépő 2990 forintba kerül.

A dánok szombaton érkeznek meg, és edzenek az újszegedi sportcsarnokban. Jubileum lesz a szegedi fellépés számukra, 50. BL-meccsüket vívják ellenünk, mi pedig már a 176.-ra készülünk.

A meccset a Sport 1 élőben adja, közösségi felületeink (Facebook, Instagram, Twitter) pedig fotókkal, videókkal, friss hírekkel hangolnak a meccsre, így érdemes lesz figyelni bennünket.

Minden szurkolónkra nagy szükségünk lesz, együtt sikerülhet megszereznünk a 83. győzelmünket a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Popál Balázs
Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2018.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR