Ignjatovics terapeutánk már szegedi

Vissza
Ignjatovics terapeutánk már szegedi

Djordje Ignjatovics immár négy éve erősíti a MOL-PICK SZEGED csapatát. Terapeutánk remekül érzi magát nálunk, gyermekei imádják a várost. Vasárnap a Skjern ellen kemény meccsre, de győzelemre számít.

- Négy éve élsz Magyarországon, mennyire lettél szegedi?

- Mondhatom, hogy már igazán szegedi vagyok, mert remekül érzem magam a városban, a családom is szeret itt élni. Könnyebb lenne a helyzetem, ha jól beszélnék magyarul, de iszonyatosan nehéz nyelv. Ami fontos az életemben, hogy remekül érzem magam a csapatnál, sokat dolgozunk, és haladunk előre.

- Amikor hazatérsz Szerbiába, mit mesélsz rólunk a MOL-PICK SZEGED-ről?

- Olyan városban élek, Sabacon, ahol mindenki imádja a kézilabdát. Egykor nálunk is remek csapat volt, így igazán nem kell elmesélnem, hogy mi történik velünk, mit érünk el, mert mindent tudnak rólunk, követik az eredményeinket. Komoly csapatnak tartanak bennünket, és tisztelnek bennünket. Remek érzés, amikor ezt hallom, hiszen én is a csapat tagja vagyok.

- Két gyermeked van, ők hogyan érzik magukat nálunk?

- A kislányom hat éves, a kisfiam pedig három. Nekik már jól megy a magyar, így könnyen találnak maguknak barátokat. Szeretnek itt. Sokat játszunk, megyünk a játszóterekre, nagyon jó gyerekek, imádok velük lenni.

- A csapathoz tartozol te is, mit vársz a vasárnapi Skjern elleni meccstől?

- Nem vagyok szakember, és nem is szeretek okoskodni. Úgy gondolom, hogy ha csapat megcsinál mindent az edzésen, és kielemez mindent a videón, akkor esélyünk van nyerni. Fontos lesz a dánok elleni siker, ezért dolgozunk mindannyian a héten.

- Hatalmas Crvena zvezda-szurkoló vagy! Hogy élted meg kedvenc csapatod győzelmét a labdarúgó BL-ben a Liverpool ellen?

- Nagy meglepetés volt ez mindenkinek, így nekem is. Egy olyan csapat tudott nyerni, amelynek a költségvetése jóval kisebb. Azonban olyan szurkolótáborunk van, amely előtt a nagycsapatok is kiscsapattá válnak. 50 ezer drukker hatalmas hangulatot teremt, és ilyenkor nem a pénz, hanem az akarat, a szív játssza a főszerepet, és ezért tudott nyerni a zvezda.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.11.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR