A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

Vissza
A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

A Monoron lejátszott bajnoki – 37–18 nekünk a Vecsés ellen – után a Toyota Kovács Autóház, klubunk támogatója látta vendégül a csapatot.

Izgalommal készült Monoron, a Vecsés elleni premierre, az NB I-es bajnoki-mérkőzésre klubunk támogatója, a Toyota Kovács Autóház. Ez sem volt véletlen, hiszen a Pest megyei településen 1992 óta működik a vállalat.

A cég munkatársai kék pólóban megtöltötték az egyik szektort, így a lelátó jelentős része – szép számmal voltak szegedi szurkolók is – teljesen kék volt.

A MOL-PICK SZEGED és a Toyota Kovács Autóház kapcsolata immár öt évre nyúlik vissza. A lejátszott bajnoki összecsapás után állófogadásra invitálta a magyar bajnokot a Toyota Kovács Autóház. Természetesen készült egy közös fotó, de a cég munkatársai közül többen is egyénileg fotózkodtak a szakmai stábbal, a játékosokkal. Egy biztos, hogy a remek hangulatú rendezvényen újabb szurkolókat szereztünk magunknak.

Fotó: Dénes Balázs

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.11.07.

TOVÁBBI HÍREK

2018
11/20
Hétgólos siker a Dabas ellen

17–14-es félidő után 36–29-re legyőztük a Dabast a K&H liga 24. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

2018
11/20
Bemutatjuk a Dabast

A K&H liga 24. fordulójából előrehozott mérkőzésen ma 18 órakor a Dabast fogadjuk az újszegedi spotcsarnokban. A Pest megyeiekkel augusztusban játszottunk már edzőmeccset, akkor 38–22-re győztünk hazai környezetben.

AZ ÖSSZES HÍR