A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

Vissza
A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

A Monoron lejátszott bajnoki – 37–18 nekünk a Vecsés ellen – után a Toyota Kovács Autóház, klubunk támogatója látta vendégül a csapatot.

Izgalommal készült Monoron, a Vecsés elleni premierre, az NB I-es bajnoki-mérkőzésre klubunk támogatója, a Toyota Kovács Autóház. Ez sem volt véletlen, hiszen a Pest megyei településen 1992 óta működik a vállalat.

A cég munkatársai kék pólóban megtöltötték az egyik szektort, így a lelátó jelentős része – szép számmal voltak szegedi szurkolók is – teljesen kék volt.

A MOL-PICK SZEGED és a Toyota Kovács Autóház kapcsolata immár öt évre nyúlik vissza. A lejátszott bajnoki összecsapás után állófogadásra invitálta a magyar bajnokot a Toyota Kovács Autóház. Természetesen készült egy közös fotó, de a cég munkatársai közül többen is egyénileg fotózkodtak a szakmai stábbal, a játékosokkal. Egy biztos, hogy a remek hangulatú rendezvényen újabb szurkolókat szereztünk magunknak.

Fotó: Dénes Balázs

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.11.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR