A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

Vissza
A Toyota Kovács Autóház vendégei voltunk

A Monoron lejátszott bajnoki – 37–18 nekünk a Vecsés ellen – után a Toyota Kovács Autóház, klubunk támogatója látta vendégül a csapatot.

Izgalommal készült Monoron, a Vecsés elleni premierre, az NB I-es bajnoki-mérkőzésre klubunk támogatója, a Toyota Kovács Autóház. Ez sem volt véletlen, hiszen a Pest megyei településen 1992 óta működik a vállalat.

A cég munkatársai kék pólóban megtöltötték az egyik szektort, így a lelátó jelentős része – szép számmal voltak szegedi szurkolók is – teljesen kék volt.

A MOL-PICK SZEGED és a Toyota Kovács Autóház kapcsolata immár öt évre nyúlik vissza. A lejátszott bajnoki összecsapás után állófogadásra invitálta a magyar bajnokot a Toyota Kovács Autóház. Természetesen készült egy közös fotó, de a cég munkatársai közül többen is egyénileg fotózkodtak a szakmai stábbal, a játékosokkal. Egy biztos, hogy a remek hangulatú rendezvényen újabb szurkolókat szereztünk magunknak.

Fotó: Dénes Balázs

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.11.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR