Pastor: még több kell Párizsban!

Vissza
Pastor: még több kell Párizsban!

Csapatunk vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 6. fordulóban a Paris SG otthonában lép pályára. A meccset a Sport 1 TV élőben adja. Juan Carlos Pastor edzővel hangolunk a veretlenek csatájára.

– Nehéz meccs vár ránk Párizsban – kezdte mondandóját csapatunk mestere. – Komoly csapat a riválisunk, és iszonyat nehéz ellenük játszani. Ezen a héten megpróbáltuk a fiúkat visszarázni a rendszerünkbe. Jóformán a nulláról indultunk, mert elég vegyesen érkeztek vissza a különböző válogatottakból. Most azon dolgoztunk, hogy mindenki felvegye a ritmust.

– Már előre úgy terveztem el a programunkat, ezt az időszakot, hogy szépen egyensúlyban történjen a terhelés, hiszen különböző időpontokban voltak a válogatott meccsek. Csütörtöktől már a PSG elleni taktika játszotta a főszerepet, a keret szépen dolgozott.

A védekezés minden győzelem alapja. Ha ez jól működik, akkor nem marad el a siker sem. A Paris SG ellen fokozottan igaz lesz, mert a világ egyik legerősebb csapata ellen játszunk.

– A védekezés és a lerohanás lesz a kulcs a meccsen – folytatta az esélylatolgatást Pastor edző. – A franciák dinamikusak, de nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy a másik csapat is tempót diktáljon. Fontos, hogy ne legyen labdaveszítésünk, a támadásokat lövéssel kell befejeznünk. Minimum az a szint kell, amit Veszprémben nyújtottunk, de ennél talán még több is.

Egyre markánsabb a klub. A szurkolói létszám növekszik, Európa kézilabda társadalma is komoly figyelmet szentel a szegedi csapatnak.

– A csapat, a klub fejlődik, a szurkolók élvezik a játékot, és öröm, hogy egyre többen követnek bennünket, most is 75 MOL-PICK SZEGED-szurkoló lesz ott a lelátón. Minden jó irányba halad, már csak egy komoly Aréna hiányzik nekünk – zárta a beszélgetést Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője.

– Süli Róbert –

Közzétéve: 2018.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR