Húzós novemberünk lesz

Vissza
Húzós novemberünk lesz

Játékosaink jelentős része – tizennégyen – a válogatotthét miatt hazájuk nemzeti együttesénél vannak. Vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor hétfőtől ismét teljes kerettel dolgozhat. Nehéz hónap lesz, nyolc meccs vár ránk.

Bajnoki címünket követően idén is impozáns eredménysorunk van. Tizenhárom mérkőzés óta hibátlanok vagyunk, az NB I-ben nyolc, a Bajnokok Ligájában öt találkozót játszottunk le sikeresen.

Novemberben nyolc meccs vár a MOL-PICK SZEGED-re. Rögtön az első kiemelt fontosságú, mivel november 4-én vasárnap a BL B csoportjának másik 100%-os csapatának, a PSG-nek a vendégei leszünk Franciaországban. Párizsi megmérettetésünk után nem utazunk haza Szegedre, mivel kedden este már a Vecséssel játszunk bajnokit Monoron.

A nagyüzem leginkább a nemzetközi porondra értendő, mivel öt összecsapásunk is a BL-ben lesz. Kétszer találkozunk a francia és a dán bajnokkal, míg a hónap utolsó felvonását a német Bundesliga-győztes Flensburg otthonában zárjuk. A PSG elleni hazai mérkőzésünket az Európai Kézilabda-szövetség a Hét mérkőzésének – Match of the week – választotta meg.

Novemberi mérkőzéseink:

November 4. (vasárnap), 17.00: PSG Handball – MOL-PICK SZEGED (Bajnokok Ligája, B csoport, 6. forduló, helyszín: Párizs)

November 6. (kedd), 18.30: Vecsési SE – MOL-PICK SZEGED (K&H liga, 9. forduló, helyszín: Monor)

November 11. (vasárnap), 16.50: Skjern Handbold – MOL-PICK SZEGED (BL, B csoport, 7. forduló, helyszín: Skjern)

November 13. (kedd), 18.00: MOL-PICK SZEGED – HE-DO B. Braun Gyöngyös (K&H liga, 10. forduló, helyszín: Szeged)

November 18. (vasárnap), 17.00: MOL-PICK SZEGED – Skjern Handbold (BL, B csoport, 8. forduló, helyszín: Szeged)

November 20. (kedd), 18.00: MOL-PICK SZEGED – Dabasi KC VSE (K&H liga, 11. forduló, helyszín: Szeged)

November 24. (szombat), 17.30: MOL-PICK SZEGED – PSG Handball (BL, B csoport, 9. forduló, helyszín: Szeged)

November 28. (szerda), 19.00: SG Flensburg-Handewitt – MOL-PICK SZEGED (BL, B csoport, 10. forduló, helyszín: Flensburg)

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/25
Pastor: az első lépést megtettük

22-20-ra nyertünk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában az Orlen Wisla Plock otthonában. Vasárnap 17 órakor következik Szegeden a visszavágó. Még Plockban beszélgettünk Juan Carlos Pastorral.

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

AZ ÖSSZES HÍR