Húzós novemberünk lesz

Vissza
Húzós novemberünk lesz

Játékosaink jelentős része – tizennégyen – a válogatotthét miatt hazájuk nemzeti együttesénél vannak. Vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor hétfőtől ismét teljes kerettel dolgozhat. Nehéz hónap lesz, nyolc meccs vár ránk.

Bajnoki címünket követően idén is impozáns eredménysorunk van. Tizenhárom mérkőzés óta hibátlanok vagyunk, az NB I-ben nyolc, a Bajnokok Ligájában öt találkozót játszottunk le sikeresen.

Novemberben nyolc meccs vár a MOL-PICK SZEGED-re. Rögtön az első kiemelt fontosságú, mivel november 4-én vasárnap a BL B csoportjának másik 100%-os csapatának, a PSG-nek a vendégei leszünk Franciaországban. Párizsi megmérettetésünk után nem utazunk haza Szegedre, mivel kedden este már a Vecséssel játszunk bajnokit Monoron.

A nagyüzem leginkább a nemzetközi porondra értendő, mivel öt összecsapásunk is a BL-ben lesz. Kétszer találkozunk a francia és a dán bajnokkal, míg a hónap utolsó felvonását a német Bundesliga-győztes Flensburg otthonában zárjuk. A PSG elleni hazai mérkőzésünket az Európai Kézilabda-szövetség a Hét mérkőzésének – Match of the week – választotta meg.

Novemberi mérkőzéseink:

November 4. (vasárnap), 17.00: PSG Handball – MOL-PICK SZEGED (Bajnokok Ligája, B csoport, 6. forduló, helyszín: Párizs)

November 6. (kedd), 18.30: Vecsési SE – MOL-PICK SZEGED (K&H liga, 9. forduló, helyszín: Monor)

November 11. (vasárnap), 16.50: Skjern Handbold – MOL-PICK SZEGED (BL, B csoport, 7. forduló, helyszín: Skjern)

November 13. (kedd), 18.00: MOL-PICK SZEGED – HE-DO B. Braun Gyöngyös (K&H liga, 10. forduló, helyszín: Szeged)

November 18. (vasárnap), 17.00: MOL-PICK SZEGED – Skjern Handbold (BL, B csoport, 8. forduló, helyszín: Szeged)

November 20. (kedd), 18.00: MOL-PICK SZEGED – Dabasi KC VSE (K&H liga, 11. forduló, helyszín: Szeged)

November 24. (szombat), 17.30: MOL-PICK SZEGED – PSG Handball (BL, B csoport, 9. forduló, helyszín: Szeged)

November 28. (szerda), 19.00: SG Flensburg-Handewitt – MOL-PICK SZEGED (BL, B csoport, 10. forduló, helyszín: Flensburg)

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR