Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

Vissza
Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata csatlakozott a Magyar Diáksport Szövetség társadalmi felelősségvállalási programjához, az Egy cipőben járunk jótékonysági kezdeményezéshez.

Klubunk nem először áll oda egy nemes ügy mellé. Ennek a lényege egy sportcipő-gyűjtési akció, mely nehéz körülmények között élő gyermekek, tanulók mindennapos testnevelését, testmozgását és sportolását segíti. Az Egy cipőben járunk program fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportolásban ugyanolyan fontos az egyenlő esélyek biztosítása, mint az élet más területein.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője, és csapatunk másodedzője, Marko Krivokapics az Egy cipőben járunk programban adott át 25 pár cipőt ma Budapesten.

Képek: Dénes Balázs

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR