Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

Vissza
Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata csatlakozott a Magyar Diáksport Szövetség társadalmi felelősségvállalási programjához, az Egy cipőben járunk jótékonysági kezdeményezéshez.

Klubunk nem először áll oda egy nemes ügy mellé. Ennek a lényege egy sportcipő-gyűjtési akció, mely nehéz körülmények között élő gyermekek, tanulók mindennapos testnevelését, testmozgását és sportolását segíti. Az Egy cipőben járunk program fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportolásban ugyanolyan fontos az egyenlő esélyek biztosítása, mint az élet más területein.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője, és csapatunk másodedzője, Marko Krivokapics az Egy cipőben járunk programban adott át 25 pár cipőt ma Budapesten.

Képek: Dénes Balázs

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/19
Kielcében szerepel a PICK-utánpótlás

Rangos nemzetközi tornára kapott meghívást a PICK SZEGED ifjúsági csapata. Velky Péter együttese a magyar-lengyel barátság napja alkalmából szerepel Kielcében.

2019
03/19
Jegyvásárlás az MK négyes döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecenben rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A kétnapos eseményre szurkolóink Szegeden, a PICK-irodán péntekig (március 22.) igényelhetnek kedvezményes (6000 forint) bérletet.

AZ ÖSSZES HÍR