Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

Vissza
Ismét egy nemes ügy mellé álltunk

A MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata csatlakozott a Magyar Diáksport Szövetség társadalmi felelősségvállalási programjához, az Egy cipőben járunk jótékonysági kezdeményezéshez.

Klubunk nem először áll oda egy nemes ügy mellé. Ennek a lényege egy sportcipő-gyűjtési akció, mely nehéz körülmények között élő gyermekek, tanulók mindennapos testnevelését, testmozgását és sportolását segíti. Az Egy cipőben járunk program fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportolásban ugyanolyan fontos az egyenlő esélyek biztosítása, mint az élet más területein.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője, és csapatunk másodedzője, Marko Krivokapics az Egy cipőben járunk programban adott át 25 pár cipőt ma Budapesten.

Képek: Dénes Balázs

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR