Sostaric: alázatosnak maradni

Vissza
Sostaric: alázatosnak maradni

Csapatunk 32-27-re nyert a Telekom Veszprém otthonában. A héten nincs meccsünk, több játékosunk is különböző válogatottba kapott meghívót. Mario Sostaric a szlovén nemzeti együttessel készül, vele beszélgettünk.

- Milyen érzés volt újból győztesként ünnepelni a Veszprém Arénában?

- Ezt nehéz szavakkal leírni. Átélni több mint csodás. Minden sportoló álma egy ilyen nagyszerű győzelem.

- Mi volt a titok? Mi döntött a rangadón?

- Végig koncentráltak voltunk, figyeltünk, ez vezetett eredményre. A második félidőben ritmust váltottunk, Marin Sego a kapuban remekelt, a védelmünk pedig stabilitást adott, ez volt a különbség a két csapat között, ezért tudtunk öt góllal nyerni.

- Erőt adtak nektek a szurkolóink?

- A kék tábor mindig különlegessé teszi a meccset. Most is sokat segítettek, jó hallani, hogy buzdítanak bennünket, most pedig többször is hangosabbak voltak, mint a hazai nézők.

- Most kell szerénynek maradni, mert még rengeteg meccs van hátra. Te is így gondolod?

- Maximálisan! Rengeteget kell még dolgoznunk, novemberben is komoly meccsek várnak ránk. Mi a munkában hiszünk, tudjuk, hogy csak így tudunk eredményt elérni. Alázatosan kell edzenünk mindennap, célokat kitűzni magunk elé, mert csak így maradhatunk eredményesek. Mindenki így gondolkodik a csapatunkban, az összes csapattársam helyén kezeli az eddigi sikereket, aminek örülni kell, de nem kell túl ünnepelni. 

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR