Sostaric: alázatosnak maradni

Vissza
Sostaric: alázatosnak maradni

Csapatunk 32-27-re nyert a Telekom Veszprém otthonában. A héten nincs meccsünk, több játékosunk is különböző válogatottba kapott meghívót. Mario Sostaric a szlovén nemzeti együttessel készül, vele beszélgettünk.

- Milyen érzés volt újból győztesként ünnepelni a Veszprém Arénában?

- Ezt nehéz szavakkal leírni. Átélni több mint csodás. Minden sportoló álma egy ilyen nagyszerű győzelem.

- Mi volt a titok? Mi döntött a rangadón?

- Végig koncentráltak voltunk, figyeltünk, ez vezetett eredményre. A második félidőben ritmust váltottunk, Marin Sego a kapuban remekelt, a védelmünk pedig stabilitást adott, ez volt a különbség a két csapat között, ezért tudtunk öt góllal nyerni.

- Erőt adtak nektek a szurkolóink?

- A kék tábor mindig különlegessé teszi a meccset. Most is sokat segítettek, jó hallani, hogy buzdítanak bennünket, most pedig többször is hangosabbak voltak, mint a hazai nézők.

- Most kell szerénynek maradni, mert még rengeteg meccs van hátra. Te is így gondolod?

- Maximálisan! Rengeteget kell még dolgoznunk, novemberben is komoly meccsek várnak ránk. Mi a munkában hiszünk, tudjuk, hogy csak így tudunk eredményt elérni. Alázatosan kell edzenünk mindennap, célokat kitűzni magunk elé, mert csak így maradhatunk eredményesek. Mindenki így gondolkodik a csapatunkban, az összes csapattársam helyén kezeli az eddigi sikereket, aminek örülni kell, de nem kell túl ünnepelni. 

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.10.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR