Kapusaink felkészültek a rangadóra

Vissza
Kapusaink felkészültek a rangadóra

Vasárnap 17.45-kor a K&H férfi kézilabdaligában a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. Mindenki izgatottan várja a rangadót. Kapusaink is felkészültek, edzőjükkel, Nenad Damjanoviccsal hangolunk a derbire.

– Vasárnap a Veszprém elleni rangadó következik, ilyenkor más ritmusban, más edzésmódszerrel készülnek kapusaink a meccsre?

– Nem, erre abszolút nincs szükség. Hasonlóan készülünk, mint a többi meccs előtt. Kiválóan dolgoznak a fiúk. Több videót is megnézünk ekkor, elemezzük riválisunk játékát. Most viszont még többet beszélgetünk majd az ellenfélről, Mirko Alilovic ismeri őket, így most nagyon sok hasznos tanáccsal szolgálhat nekünk, ez mindenképpen sokat segít majd.

– Minek köszönhető, hogy Marin Sego ilyen remek formában véd?

– Marin a legjobb korban van, kiválóan teljesít, éretté vált. Most jutott el egy topszintre, amit meg is mutatott a Bajnokok Ligájában. Sokat dolgozik, és ez a meccsen meg is mutatkozik. Nagyon bízom benne, hogy folytatni tudja ezt a kiváló sorozatot.

– Jó látni, hogy amikor Marin Sego hárít egy nagyot, akkor Mirko Alilovic ugrik fel először a kispadon. Ilyen nagy az összhang kettejük között?

– Fontos, hogy összetartás legyen közöttük. Az első nap óta látszik, hogy barátok, és jól működnek együtt. Mirko is nagy elszántsággal dolgozik, ha kell majd, akkor ő is megmutatja, hogy csapatunk egyik erőssége.

– Harmadik kapusunk az utánpótlás-válogatott Nagy Martin. Kapott már ő is szerepet a magyar NB I-ben, élt vele?

– Két meccsen védett többet, és ezen jól teljesített. Sokat várok tőle, rá sem lehet panaszom, mert mindent megcsinál, amit kérek. Reménykedem, hogy lesznek még olyan meccsek, amelyeken megmutathatja, hogy mi van benne, mert rendkívül tehetséges kapus.

– Lassan két éve Szegeden dolgozik. Hogy érzi magát?

– Nagyon jó alanyokkal dolgozhatom, így jóval könnyebb a munkám. Én ebben hiszek, ennek van eredménye, és a csapat is ezt bizonyítja, mert remekül kezdtük az idényt.

– Felesége sokszor meglátogatja. Neki hogy tetszik a város, az újszegedi sportcsarnok hangulata?

– Újvidék közel van, így sűrűn jön el hozzám, és két gyermekem is meglátogat. Imádják a Bajnokok Ligája-meccseket, azokat ki sem hagyják, mert fantasztikus légkörű meccseket vívunk, ami számukra is nagy élmény. Minden tetszik nekik, szeretik a Szegedet, a csapatot.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR