Szurkolóinkkal hangolunk a rangadóra

Vissza
Szurkolóinkkal hangolunk a rangadóra

Vasárnap 17.45-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém a MOL-PICK SZEGED együttesét fogadja. Jön a rangadó! Szurkolóinkkal hangolunk rá.

Készül mindenki. Ország, világ várja a magyar férfi kézilabda-rangadót, a Telekom Veszprém–MOL-PICK SZEGED összecsapást. Vasárnap 17.45-kor kezdődik a derbi. 250 kékbe öltözött szurkolónk lesz ott a lelátón. Nézzük,  mit várnak hatan a derbitől!

Orcsik Erzsébet: – Amióta feljutottunk az NB I-be, azóta járok meccsre. Tóth Géza évfolyamtársunk volt, őt követtük először a Volán meccseire. Azóta tart a rajongás a csapat és a játék iránt. Bizakodva várom a vasárnapi rangadót, megérzésem szerint egy góllal nyerni tudunk. Ezt arra alapozom, hogy az új fiúk, akik hozzánk érkeztek, mind győztes típusok, akik pedig régebb óta nálunk játszanak, a magyar bajnoki címmel, a tavaszi veszprémi győzelemmel azzá váltak. Remek formában vagyunk. Egyelőre még ápolom a hangom, mert a Flensburg elleni győzelem alkalmával rendesen berekedtem, de vasárnapra, a rangadóra rendbe jön.

Mézesné Ági: – Két góllal nyerünk! Miért? Ezt érzem, ezt gondolom. Jó látni a csapatot. Nagyon szeretem őket! A nyáron mindenki megállított, kérdezte: milyen lesz a csapatunk? Már akkor mondtam, hogy nagyon jó. Erősek vagyunk. Fizikálisan és játékban is.

Papp Éva: – Ha a Flensburg ellen nyújtott játékunkat meg tudjuk ismételni vasárnap, akkor nyerünk egy góllal. Nagyon együtt van a csapat, jó ezt látni, nekünk szurkolóknak is fontos ez. Ennyi rendes fiút csak szeretni lehet, éppen ezért talált egymásra a keret és a szurkolósereg. Persze, benne van a pakliban, hogy kikapunk, de erre gondolni sem merek. Jó érzés most MOL-PICK SZEGED szurkolónak lenni, utazni a csapattal, buzdítani őket a lelátón.

Csapó Attila „Csapszi”: – Az előző hetek, hónapok alapján mindenképpen győzelmet vagy nagyon szűk, egy-két gólos vereséget várok a rangadón, de utóbbira nem gondolok, mert bízom a csapatunkban. Ahogyan az eddigi mérkőzéseinket megnyertük, úgy képesnek tartom rá a srácokat, hogy a Veszprémen is sikerrel túllépjünk. Rákaptunk a győzelem ízére az Arénában, jó lenne megismételni. Születtek új nótáink, amelyeket mindenképpen szeretnénk majd elénekelni. Nagyon örülök, hogy ilyen kiválóan kezdtük az idényt, nem gondoltam, hogy ilyen hamar beilleszkednek az új játékosaink. Maqueda és Canellas játékán lepődtem meg leginkább, pozitív értelemben. Szerencsére Bombac is kezd magára találni, a Flensburg ellen már majdnem 100%-ot nyújtott. Ha lehet neki üzenni, akkor üzenem neki a szurkolótábor nevében, hogy legyen türelmes, látjuk, hogy nagyon akar, hamarosan összejön majd minden. Bízunk a szegedi sikerben, hogy sikerül behúznunk a győzelmet.

Varga Gábor: – Az elmúlt évektől eltérően most bizakodóan térhetünk vissza a Veszprém Arénába, így szoros és kiélezett találkozón szegedi győzelmet várok. A csapat mellett a szurkolók is gőzerővel készülnek a rangadóra, lesz két új nótánk, de erről egyelőre nem szeretnénk többet elmondani. Két autóbusszal megyünk, mindössze néhány nap alatt elkeltek a helyek. Édes teher, hogy nem tudjuk maximálisan kielégíteni a szegedi jegyigényeket, mert ez azt jelenti, hogy sokan érdeklődnek. A bajnoki cím és az elmúlt 12 meccses győzelmi sorozat tudatában akár 4–500 szurkoló is elkísérné a csapatot Veszprémbe, ha lehetne. Azt látom, hogy legutóbb, a Flensburg ellen játszottunk eddig a legjobban, Deki is visszatért közénk játékban, így önbizalommal telve és bizakodóan érkezünk.

Szil Balázs: – Sajnos a 2007-es bajnoki cím után még fiatalságomból kifolyólag nem tudtam elutazni Veszprémbe a következő szezonban, így nagyon várom már, hogy ott legyünk vasárnap Veszprémben, és skandálhassuk a májusban begyakorolt rigmust, az „Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok!”-ot. Imádom ezeket a szurkolói túrákat, mindig varázslatos érzés ezzel a táborral utazni, legyen szó magyar kupáról, veszprémi derbiről vagy egy külföldi Bajnokok Ligája-meccsről. Ami a vasárnapot illeti, bízom a fiúkban. Ez még nem a csúcs, nem játszunk csúcsformában, az látszik, de ennek ellenére nyerhetünk Veszprémben. Akkor sem lennék nagyon szomorú, ha egy minimális különbségű vereséget szenvednénk. Legjobban azért egy szoros sikernek örülnék, ha pedig az egész mérkőzésen 100%-on pörgünk, akár még egy nagyobb különbségű győzelmet sem zárnék ki. Hatalmas izgalommal várja a tábor a derbit, tűzben égünk, reméljük, a csapat is. Különleges lesz bajnokként érkezni Veszprémbe. Az egész PICK családot büszkeséggel tölti el az aranyérem és az elmúlt tizenkét, győztes meccs. Óriási szeretet árad a csapat felé a szurkolóktól, de érezzük ezt visszafelé is tőlük.

- Süli Róbert, Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR