Ismét elindítottuk a Mentorprogramot

Vissza
Ismét elindítottuk a Mentorprogramot

Sokszor mondjuk, hogy a MOL-PICK SZEGED család számára mennyire fontos az utánpótlás. Klubunk ezt most egy ismétlődő kezdeményezéssel bizonyítja. Az elmúlt héten másodszor indítottuk el Mentorprogramunkat.

A Mentorprogramot a kézilabda világában egyedülállóan Szegeden kezdtük el 2017 őszén. A program lényege, hogy a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának játékosai hétről hétre részt vesznek az utánpótláscsapataink életében, amennyire lehetőségük adódik. A felnőtt játékosok az egész szezon során tartják a kapcsolatot a beosztott gárdával, lejárnak edzésre, ha idejük engedi, akkor pedig még hazai mérkőzést is megtekintenek.

Bodó Richárdék segítenek a gyakorlásban, valamint hasznos tanácsokat adnak a gyerekek eljövendő pályafutásához. A mentorprogramban az U8-U13 közötti csapatok vesznek részt.

A Mentorprogram az elmúlt héten elkezdődött, Stanislav Kaspárek Bucsányi Ibolya tanítványainál járt, míg Mirko Alilovic Balda Ákos U13-as együttesénél tett látogatást.

A csapatok és mentoraik:

U8, edző: Komáromi Veronika, mentorok: Bodó Richárd és Stefán Sigurmannsson.

U9, edző: Nagy Zoltán, mentorok: Bánhidi Bence és Jorge Maqueda.

U11, edző: Bucsányi Ibolya, mentorok: Stanislav Kaspárek, Dmitrij Zsitnyikov, Alen Blazevic.

U11, edző: Mandl Alice, mentorok: Balogh Zsolt, Nik Henigman és Mario Sostaric.

U12, edző: Bucsányi Ibolya, mentorok: Nagy Martin, Joan Canellas és Pedro Rodríguez.

U12, edző: Miklós Melinda, mentorok: Sunajko Stefán, Marin Sego, Dean Bombac.

U13, edző: Balda Ákos, mentorok: Mirko Alilovic, Jonas Källman, Matej Gaber.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón Peliszter Bitolát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

2019
01/15
Nagy Martin: Kösz, jól vagyok

Csapatunk utánpótlás-válogatott kapusa, Nagy Martin az elmúlt héten kézsérülést szenvedett. A hálóőr túl van a műtéten, hét hetet vesz igénybe a gyógyulása.

AZ ÖSSZES HÍR