Szabó Doki harminc éve

Vissza
Szabó Doki harminc éve

Szabó István, a MOL-PICK Szeged csapatorvosa 1988. október 15-én állt munkába, 30 éve minket erősít.

„Doki!” – mindenki így szólítja. Ő mosolyog, mond egy kedves mondatot, megöleli a jelenlegi, a régi játékosokat. Kezet fog a szurkolókkal, puszit ad a hölgyeknek, dicsér, tréfálkozik, és 30 éve a szegedi férfi kézilabdáért dolgozik. Ez a mai világban akkora kincs, amit bizony értékelni kell. A hűséget, a kitartást, azt az elhivatottságot, amit Szabó István, csapatunk orvosa képvisel.
Az életben sok tanítómester létezik. Doki is ebbe a kategóriába tartozik. Mire tanít bennünket? Leginkább a jóságra, a pozitív gondolkodásra, a sportszerűségre.

Harminc éve a csapat mellett dolgozik. Ennyi idő alatt sok játékossal ismerkedett meg, és az összes a szívébe zárta őt. Több edző mellett is dolgozott, és mind szerette. Több ezer néző ismeri, több száznak segített már az életben, mert Doki ilyen, nem tud nemet mondani, bármikor lehet rá számítani.

A Mister, azaz Juan Carlos Pastor is sokszor hangsúlyozza, hogy minden játékos, stábtag fontos szerepet tölt be a csapatban. Így vagyunk mi egy nagy család. Minden ember erőt ad, és azért dolgozik, hogy győzelmeket érjünk el, és a meccs végén együtt ünnepeljünk, többek között azért, hogy Szabó István magasba emelt kézzel ünnepeljen a kispadon, olyan „dokisan”, ahogyan ő tud, és senki más.

Köszönjük az elmúlt 30 évet. Legyen még legalább 30, mert fontos játékosa vagy a kékek táborának.

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.10.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

AZ ÖSSZES HÍR