Gaber: legyőzhetjük a Flensburgot

Vissza
Gaber:  legyőzhetjük a Flensburgot

Csapatunk védelmének oszlopa Matej Gaber. Szlovén válogatott beállónk szerint a gyors ellentámadások megállítása lehet a Flensburg elleni győzelmünk kulcsa, valamint a koncentráltság és a nagyszerű hangulat az újszegedi sportcsarnokban.

– Aki követ téged a közösségi médiában az láthatja a gyönyörű családod, az ikerfiúkat, és lányod, Zarát. Hogy vannak?

– Nagyon szépen köszönöm a kérdést, nagyszerűen érzik magukat a fiúk, egyre csak nőnek és nőnek. Az élet egyre könnyebb velük, semmi rosszat nem tudok rájuk mondani. Óriási szerencsém van a feleségemmel, az ikrek egész éjjel alszanak. Keveset sírnak, Zara pedig imádnivaló.

– Tudjuk folytatni a remek sorozatunkat a Bajnokok Ligájában vasárnap a Flensburg ellen?

– Persze, ez a célunk, hogy meccsről meccsre készülve most a Flensburg ellen folytassuk ezt a szériát. Eddig minden jól ment, szóval folytatnunk kell ezt a munkát. A mérkőzés végéig koncentráltnak kell lennünk, a nagyszerű hangulatot teremtő szurkolóinkkal közösen remélem, hogy sikerül legyőznünk a Flensburgot.

– Mik az erősségei a német bajnoknak?

– Sikeres védekezés után nagyon gyorsan felérnek az ellenfél kapuja elé, szóval az ellentámadásaikra különösen oda kell figyelnünk. Nem szabad engednünk rohanni őket. Rasmus Lauge és Jim Gottfridsson kiválóan kézilabdázik egy az egy ellen, így védekezésben segítenünk kell egymást, hogy sikeresen megállítsuk őket. Ha ez sikerül, akkor jó úton lehetünk a két pont felé.

Összeszedtél egy kisebb sérülést a Komló ellen, hogy érzed magad?

– Egyre jobban vagyok köszönhetően a fizioterapeutánknak, Djordje Ignjatovicsnak. Rosszul léptem a meccsen, de Djole munkájával napról napra jobban érzem magam, szóval rendben leszek a vasárnapi meccsre.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.10.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR