Bánhidi Bence: a BL-ben minden meccs nehéz

Vissza
Bánhidi Bence: a BL-ben minden meccs nehéz

A MOL-PICK Szeged együttese 172. Bajnokok Ligája-találkozójára készül. Szombaton 17.30-kor a B csoport 4. fordulójában az RK Celje Pivovarno Lasko együttesét fogadjuk. Bánhidi Bencével hangolunk a szlovén bajnok ellen.

– Kevesen tudják, de hétfőn és kedden sem edzettél, szerdán viszont ott voltál a pályán a Tatabánya ellen. Hogy vagy? Minden rendben?

– Most már sokkal jobban érzem magam, bár nagyon fáradt vagyok. Elkaptam valami betegséget, nem éreztem jól magam, ezért inkább pihentem. Szerencsére napról napra jobb a közérzetem, bízom benne, hogy szombatra teljesen rendbe jövök. Azért egy BL-meccs mindig gyógyító hatással van egy játékosra, bízom benne, hogy rám is.

– Remek meccset játszottunk a Tatabánya ellen. Jól hangoltunk az újabb BL-feladatra.

– Nagyon szépen köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan eljöttek a magyar rangadóra. Jó érzés volt látni, hogy ennyien ott vannak a lelátón. Így, ilyen népes szurkolósereg előtt mindig jó játszani. A lényeg az volt, hogy magabiztosan szereztük meg a győzelmet.

– Mit vársz a Celje ellen?

– Nagy butaság lenne leírni a szlovén együttest, könnyelművé válni, mert éppen a Flensburg legyőzésével bizonyították, hogy bármire képesek. Egy edzőváltás mindig sokat lendíthet egy csapaton, ez most érződik a Celjén. De itthon kötelező nyernünk, fantasztikus közönségünkkel csakis ezt tudom elképzelni.

– A Nantes ellen átléptél egy bűvös határt, te is beléptél a MOL-PICK házi BL-góllistáján a százasok táborába. Most 108 gólnál jársz. Milyen érzés egykori legendák között szerepelni?

– Csodás! Minden kézilabdás szeret gólt dobni, különösen Európa legjobbjai között. Bízom benne, hogy növelni tudom még a találataim számát, de számomra a csapat a legfontosabb, az, hogy közösen nyerjünk, a meccs végén pedig együtt ünnepeljünk a szurkolóinkkal.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.10.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR