Megérkeztünk Zaporizzsjába

Vissza
Megérkeztünk Zaporizzsjába

Minden rendben volt az úton, szerencsésen megérkeztünk szombat kora délután Ukrajnába, Zaporizzsjába, ahol vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójában csatázunk. A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti.

A legfontosabb hír, hogy Matej Gaber és Dean Bombac is teljesen rendbe jött, két szlovén játékosunk mosolyogva szállt fel szombat reggel a buszra, így pályára léphetnek vasárnap 17 órakor a Motor Zaporizzsja elleni idegenbeli Bajnokok Ligája meccsen, a sérülésük a múlté már.

A keretből Nagy Martin kapus, és a két szélső, Pedro Rodriquez és Sunajko Stefan maradt ki. Nik Henigman először került be a csapatba, szlovén játékosunk első BL-meccsére készül.

A MOL-PICK Szeged különgéppel utazott, 2 óra 20 percig tartott a repülőút. Szerencsére semmi késés nem volt, az  útlevél ellenőrzésen is gyorsan túl volt a csapat, most Dmitrij Zsitnyikovot sem állították félre - az ukránok szigorúak az oroszokkal -, mint a nyári torna alkalmával Kijevben.

A Hotel Khortitsa a csapat szállása, a szálloda közvetlenül a Dnyepr folyó mellett található. Senkit sem viselt meg az út, mindenki frissen foglalta el a szobáját. Délután van idő pihenni, majd este - itt egy órával előrébb járunk, mint otthon - edzés következik, abban az Arénában, amelyet a MOL-PICK Szeged ismer, hiszen a nyáron három meccset is játszott itt.

 

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.29.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR