Szombaton irány Ukrajna

Vissza
Szombaton irány Ukrajna

Vasárnap magyar idő szerint 17 órakor harmadik meccsünket vívjuk a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában. Idegenben, Ukrajnában, a Motor Zaporizzsja otthonában lépünk pályára. Szombaton reggel kelünk útra.

Jön szeptember utolsó meccse, vasárnap 17 órakor a Motor Zaporizzsja ellen csatázunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Következik a harmadik forduló számunkra. Eddig kiválóan sikerült a szezonkezdet, a magyar bajnokságban öt meccset játszottunk, ötször nyertünk. A BL-ben kétszer léptünk pályára, és kétszer sikerül győznünk. Hétből hét siker az eddigi mérleg.

Vasárnap komoly kihívás vár ránk, nagyon fontos meccset vívunk az ukrán bajnoknál. Eddig kétszer találkoztunk velük a legjobbak között, 2014-ben, az EHF-kupagyőzelmünk után a BL-csoportkörben csaptunk össze. Szegeden nem mindennapi csatában 27-26-ra nyertünk. Idegenben, Kijevben, egy jéghideg csarnokban végig magabiztosan vezetve győztük le 29-25-re a Motort.

Azóta egyszer találkoztunk velük. Nem kell sokat visszalapozni ezért, hiszen augusztusban a csarnokavatójukon vettünk részt, és akkor 28-26-ra kikaptunk, így képet kaptunk róluk - péntek este honlapunkon részletesen bemutatjuk őket -, hogy egészen más játékerőt képviselnek már, mint négy éve.

Csütörtökön és pénteken egy-egy foglalkozást vezényelt Juan Carlos Pastor. Jó hír, hogy Dean Bombac edzett, Matej Gaber viszont kezelésen vett részt, szlovén beállósunk jobban van, minden esély megvan arra, hogy pályára lépjen.

Csapatunk szombaton  reggel indul az újszegedi sportcsarnok elől. Budapestről közvetlenül Zaporizzsjába repül, különgéppel megyünk a meccsre. Nem lesz hiány szurkolókban sem, akik pénteken reggel vonattal keltek útra, és 33 órás utazás után érkeznek meg. Egy biztos, hogy ők erőt adnak majd nekünk a meccsen.

Szombaton este a megújult, csodaszép Arénában edzünk, vasárnap pedig következik a 171. Bajnokok Ligája meccsünk. A találkozót a Sport 1 TV élőben adja.

- Süli róbert

Közzétéve: 2018.09.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR