Bodó Richárd lett a forduló játékosa

Vissza
Bodó Richárd lett a forduló játékosa

Bodó Richárd kapta a legtöbb szavazatot, így a MOL-PICK Szeged játékosa lett a VELUX EHF Bajnokok Ligája második fordulójának legjobb játékosa.

Igazán szépen zárult számunkra a második forduló a Bajnokok Ligájában. Az EHF közzétette a szavazás végeredményét, amelyet a MOL-PICK Szeged balátlövője, Bodó Richárd nyert meg, így Ricsi lett a forduló legjobb játékosa. Átlövőnk a második félidőben nyolc gólt szerzett, döntő érdemeket gyűjtött a francia BL-ezüstérmes, a HBC Nantes legyőzéséből (30–28).

Balátlövőnk egyéni csúcsa volt ez a BL-ben, előtte még sohasem szerzett egy meccsen ennyi gólt. Bodó szegedi pályafutása alatt jelenleg 82 gólnál jár, ez a harmadik idénye a legjobbak között.

Ebben a fordulóban sok szép elismerést kaptunk, Marin Sego egyik bravúrja lett a legszebb védés, Jorge Maqueda kínaiból szerzett gólja bekerült a TOP 5-be, míg Bodó Richárd az álomcsapatba kapott besorolást, majd megválasztották a legjobbnak, amihez tiszta szívből gratulálunk!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR