Bodó Richárd lett a forduló játékosa

Vissza
Bodó Richárd lett a forduló játékosa

Bodó Richárd kapta a legtöbb szavazatot, így a MOL-PICK Szeged játékosa lett a VELUX EHF Bajnokok Ligája második fordulójának legjobb játékosa.

Igazán szépen zárult számunkra a második forduló a Bajnokok Ligájában. Az EHF közzétette a szavazás végeredményét, amelyet a MOL-PICK Szeged balátlövője, Bodó Richárd nyert meg, így Ricsi lett a forduló legjobb játékosa. Átlövőnk a második félidőben nyolc gólt szerzett, döntő érdemeket gyűjtött a francia BL-ezüstérmes, a HBC Nantes legyőzéséből (30–28).

Balátlövőnk egyéni csúcsa volt ez a BL-ben, előtte még sohasem szerzett egy meccsen ennyi gólt. Bodó szegedi pályafutása alatt jelenleg 82 gólnál jár, ez a harmadik idénye a legjobbak között.

Ebben a fordulóban sok szép elismerést kaptunk, Marin Sego egyik bravúrja lett a legszebb védés, Jorge Maqueda kínaiból szerzett gólja bekerült a TOP 5-be, míg Bodó Richárd az álomcsapatba kapott besorolást, majd megválasztották a legjobbnak, amihez tiszta szívből gratulálunk!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/15
Nagy Martin: Kösz, jól vagyok

Csapatunk utánpótlás-válogatott kapusa, Nagy Martin az elmúlt héten kézsérülést szenvedett. A hálóőr túl van a műtéten, hét hetet vesz igénybe a gyógyulása.

2019
01/14
PickBall: folytatódott nagy sikerű kupasorozatunk

Az elmúlt hétvégén folytatódott a 2017-ben alapított nagy sikerű kupasorozatunk, a PickBall. Szombaton az U12-es, vasárnap az U10-es korosztály csapatai játszottak egymással az Etelka sori sportcsarnokban és a Rókus II. Általános Iskolában.

AZ ÖSSZES HÍR