Két meccs a héten

Vissza
Két meccs a héten

Szerdán 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában idegenben a Ferencváros ellen lépünk pályára, majd vasárnap Ukrajnában, a Zaporizzsja otthonában BL-meccset vívunk.

Meccs meccs hátán, a szeptember már csak ilyen, de hasonló lesz a következő hónap, október is. Alaposan beindult az élet a K&H férfi kézilabda ligában és a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Hétközben magyar bajnokit vívunk, míg hétvégéken a nemzetközi porondon szerepelünk.

Szerdán 18 órakor a nyáron alaposan megerősödött – ma még bemutatjuk az ellenfelet a honlapunkon – Ferencváros otthonában szerepelünk. A meccset az M4 Sport tévé élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

Szombaton Ukrajnába utazunk, vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 3. fordulóban a Zaporizzsja ellen csatázunk. Ezt a meccsünket megszokott módon a Sport 1 TV élőben adja. Az ukrán bajnok ismerős számunkra, hiszen nyáron a csarnokavatójukon játszottunk ellenük és akkor 28–26-os vereséget szenvedtünk. A Motor nem vett jó rajtot a BL-ben, eddig két vereséget szenvedett. Mi viszont parádésan indítottuk a 2018–2019-es idényt, előbb a Zágráb, majd a Nantes ellen is nyertünk, így jelenleg két forduló után 4 ponttal a PSG és a Skjern mögött csak rosszabb gólkülönbséggel a 3. helyen állunk.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR