6200-an öltöztek be kékbe a Pick-futáson

Vissza
6200-an öltöztek be kékbe a Pick-futáson

Vasárnap immár 17. alkalommal népesült be Szegeden a Dóm tér. A Pick utcai futófesztiválon 6200-an választották a mozgást, jöttek el a névadó támogatónk által szervezett, népszerű eseményre.

Kékbe öltözött vasárnap délelőtt Szeged. A 17. Pick utcai fesztivál szervezői idén kék színű pólót adtak ajándékba minden jelentkezőnek. Ebből pedig bőven akadt, hiszen 6200-an neveztek és futották le a különböző távokat. Délelőtt 10 órakor a 6 kilométeres távval indult az esemény, amelyet a családi csapatfutás követett.

Új nevezési csúcs született ebben a kategóriában, a startpisztolyt Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged mestere húzta meg. A 3,4 kilométeres távon több mint ötezren futottak, teljesen bekékítve Szeged belvárosát.

Ez sem volt véletlen, hiszen a Pick Zrt. munkatársai csapatunk harmadik bajnoki címe előtt tisztelegtek így. Jó volt látni, hogy népes volt a kék tábor, és azt, hogy ez az esemény a város egyik legnépszerűbb tömegsportrendezvénye.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.24.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

2019
03/22
Misterrel hangolunk a Plock ellen

Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában lépünk pályára. Csapatunk mesterével, Juan Carlos Pastorral hangolunk.

AZ ÖSSZES HÍR