Marin Sego: felkészültünk a Zagrebre

Vissza
Marin Sego: felkészültünk a Zagrebre

Jó formában várjuk a PPD Zagreb elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést Marin Sego szerint, aki úgy gondolja, a horvát bajnok nem lephet meg bennünket, mivel jól felkészültünk rájuk.

– Az elmúlt három magyar bajnoki mérkőzésen jól védtél. Összeállt a csapat védekezése?

– Úgy érzem, hogy jó formában vagyunk, igen. Jól érzem magam a védelem mögött, de most egy Bajnokok Ligája-mérkőzés következik a Zagreb ellen, ami azért más szint.

– Milyen együtt dolgozni Mirko Aliloviccsal?

– Minden rendben van köztünk, eddig megosztottuk a félidőket a meccseken, ami mindkettőnknek jól sikerült.

– Különleges érzés számodra Horvátországban pályára lépni?

– Bár négy évig Zagreb-játékos voltam, nem jelent már különleges érzést, mert sokszor játszottam ellenük, viszont annak örülök, hogy találkozhatok régi jó barátokkal.

– Sokan jönnek a meccsre?

– Biztos vagyok benne, hogy telt ház előtt játszhatunk, de külön öröm, hogy Szegedről is népes publikum kísér el bennünket. A horvát szurkolók pedig kíváncsiak lehetnek a Zagrebre, és honfitársaikra, rám, Mirko Alilovicsra és Alen Blazevicsre.

– Milyen csapat a Zagreb?

– Agresszívan nekünk esnek majd szerintem. Jó edzőjük van Lino Cervar személyében, de nem gondolom, hogy meg tudnak lepni bennünket bármivel is, mivel jól felkészültünk rájuk.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.09.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR