Dupla meccs vár ránk a héten

Vissza
Dupla meccs vár ránk a héten

Kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az Eger együttesét fogadjuk, vasárnap 20 órakor viszont már az első Bajnokok Ligája-meccsünket vívjuk Eszéken, a Zágráb ellen.

Megkezdődik az erőltetett menet, így az elkövetkező időszakban kedd–hétvége ritmusban játszunk. Azaz jön előbb egy magyar bajnoki a K&H férfi kézilabda ligában, majd az európai topligában, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában vívunk meccset.
Komoly kihívások, komoly feladatok lesznek ezek.

Kedden ismét itthon, az újszegedi sportcsarnokban lépünk pályára az Eger ellen. Jegyek már a jegymester.hu oldalon kaphatók, a pénztár 16 órakor nyit majd. A belépő 1490 forintba kerül.

Mindenképpen komoly jel ellenfelünkről, hogy szombaton este hazai pályán a jóval esélyesebb Tatabánya ellen 25–25-ös döntetetlen értek el úgy, hogy a hajrában még 25–23-ra is vezettek. Az egrieknél szerepel egykori beállósunk, Hegedüs Márk. A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Szeged TV felvételről adja kedden 21.25-kor, szerdán pedig 9.50-től.

Hétfőn a Szeged TV Aréna műsorában új játékosunkat, Stanislav Kaspáreket mutatják be, az adás 19.25-kor kezdődik. Az egriek elleni meccsről a Rádió 88 élőben számol be.

És akkor a VELUX EHF Bajnokok Ligája, amely vasárnap kezdődik számunkra. Idegenben, a horvát bajnok Zágráb ellen kezdünk. Érdekesség, hogy nem a horvát fővárosban, hanem Eszéken csapunk össze ellenük. Zágrábban minden csarnok foglalt, ezért kénytelen más helyen játszani ellenfelünk. A meccs 20 órakor kezdődik, ha minden jól alakul, akkor népes kék szurkolótábor biztatja majd a csapatot.

Ez lesz az idény első BL-meccse, a másodikat szeptember 23-án (vasárnap) játsszuk a francia Nantes ellen, erre a hazai meccsre a jegymester.hu-n már lehet belépőt vásárolni. A megszokott módon a Sport 1 TV adja majd a nemzetközi meccseinket.

Komoly kis hét lesz, telis tele izgalommal, amit minden MOL-PICK Szeged-szurkoló vár és szeret.

Csak előre! Gyerünk kékek!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR