Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

Vissza
Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

A K&H férfi kézilabda liga második fordulójában szombaton 15 órától Balatonfüreden lépünk pályára. A mérkőzést az M4 Sport Tv élőben közvetíti.

Az előző bajnoki idény negyedik helyezettjének otthonában lépünk pályára holnap. Balatonfüreden folytatódik a bajnokság számunkra. Érdekes meccs lesz ez Stanislav Kaspárek számára, mivel cseh válogatott jobbátlövőnk éppen a Balaton-parti együttestől érkezett hozzánk nyáron. Rajta kívül kezdő balszélsőjét és beállóját is elvesztette a Füred, Varsandán Milán Gyöngyösre, Debreczeni Dávid a Ferencvárosba igazolt. Horváth László és Daniel Kyvala is távozott tőlük.

Az érkezők oldalán mindössze két név szerepel náluk, Uellington Ferreirát Csurgóról csábították át, akire támadásban és védekezésben egyaránt építhet majd Csoknyai István vezetőedző. Továbbá visszatért a klubhoz dabasi kölcsönből Szöllősi Olivér.

Az NB I-es első fordulóban rögtön rangadóval indított a Balatonfüred, mivel Tatabányán vendégszerepelt. A Bányász az első félidőben ötgólos előnyt épített fel, ez a másodikban kettőre csökkent, azonban a Füred már a két pont sorsába nem tudott beleszólni, a Tatabánya 22–18-ra győzött.

A Balatonfüred – MOL-PICK Szeged mérkőzést szombaton 15 órától az M4 Sport Tv élőben közvetíti, csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagaram, Twitter, Snapchat) képekkel, videókkal és részeredményekkel jelentkeznek, míg a delmagyar.hu szövegesen tudósít a helyszínről percről percre.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

AZ ÖSSZES HÍR