Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

Vissza
Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

A K&H férfi kézilabda liga második fordulójában szombaton 15 órától Balatonfüreden lépünk pályára. A mérkőzést az M4 Sport Tv élőben közvetíti.

Az előző bajnoki idény negyedik helyezettjének otthonában lépünk pályára holnap. Balatonfüreden folytatódik a bajnokság számunkra. Érdekes meccs lesz ez Stanislav Kaspárek számára, mivel cseh válogatott jobbátlövőnk éppen a Balaton-parti együttestől érkezett hozzánk nyáron. Rajta kívül kezdő balszélsőjét és beállóját is elvesztette a Füred, Varsandán Milán Gyöngyösre, Debreczeni Dávid a Ferencvárosba igazolt. Horváth László és Daniel Kyvala is távozott tőlük.

Az érkezők oldalán mindössze két név szerepel náluk, Uellington Ferreirát Csurgóról csábították át, akire támadásban és védekezésben egyaránt építhet majd Csoknyai István vezetőedző. Továbbá visszatért a klubhoz dabasi kölcsönből Szöllősi Olivér.

Az NB I-es első fordulóban rögtön rangadóval indított a Balatonfüred, mivel Tatabányán vendégszerepelt. A Bányász az első félidőben ötgólos előnyt épített fel, ez a másodikban kettőre csökkent, azonban a Füred már a két pont sorsába nem tudott beleszólni, a Tatabánya 22–18-ra győzött.

A Balatonfüred – MOL-PICK Szeged mérkőzést szombaton 15 órától az M4 Sport Tv élőben közvetíti, csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagaram, Twitter, Snapchat) képekkel, videókkal és részeredményekkel jelentkeznek, míg a delmagyar.hu szövegesen tudósít a helyszínről percről percre.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR