Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

Vissza
Balatonfüreden folytatjuk a bajnokságot

A K&H férfi kézilabda liga második fordulójában szombaton 15 órától Balatonfüreden lépünk pályára. A mérkőzést az M4 Sport Tv élőben közvetíti.

Az előző bajnoki idény negyedik helyezettjének otthonában lépünk pályára holnap. Balatonfüreden folytatódik a bajnokság számunkra. Érdekes meccs lesz ez Stanislav Kaspárek számára, mivel cseh válogatott jobbátlövőnk éppen a Balaton-parti együttestől érkezett hozzánk nyáron. Rajta kívül kezdő balszélsőjét és beállóját is elvesztette a Füred, Varsandán Milán Gyöngyösre, Debreczeni Dávid a Ferencvárosba igazolt. Horváth László és Daniel Kyvala is távozott tőlük.

Az érkezők oldalán mindössze két név szerepel náluk, Uellington Ferreirát Csurgóról csábították át, akire támadásban és védekezésben egyaránt építhet majd Csoknyai István vezetőedző. Továbbá visszatért a klubhoz dabasi kölcsönből Szöllősi Olivér.

Az NB I-es első fordulóban rögtön rangadóval indított a Balatonfüred, mivel Tatabányán vendégszerepelt. A Bányász az első félidőben ötgólos előnyt épített fel, ez a másodikban kettőre csökkent, azonban a Füred már a két pont sorsába nem tudott beleszólni, a Tatabánya 22–18-ra győzött.

A Balatonfüred – MOL-PICK Szeged mérkőzést szombaton 15 órától az M4 Sport Tv élőben közvetíti, csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagaram, Twitter, Snapchat) képekkel, videókkal és részeredményekkel jelentkeznek, míg a delmagyar.hu szövegesen tudósít a helyszínről percről percre.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR