Bérczy Mihály indította el a szezont

Vissza
Bérczy Mihály indította el a szezont

Hatalmas tapsot kapott dr. Bérczy Mihály, klubunk alapítója. Misi bácsi indította el hivatalosan a 2018–2019-es szezont.

Ludányi Márton kezdődobásával indult éveken keresztül a bajnoki szezon. Marci bácsit a közelmúltban elveszítettük, a Budakalász elleni meccs előtt megemlékeztünk róla, a Kék hívek pedig egy csodaszép molinóval búcsúztak alapítónktól.

 

Sokat köszönhetünk dr. Bérczy Mihálynak, aki szintén klubunk jogelődjének, a Szegedi Előrének az alapítója.
Misi bácsi elfogadta a meghívást az első meccsre, és útjára indította a labdát, az új, 2018–2019-es szezont.
Alapítónk 88 évesen is kiváló egészségnek örvend, nagyon boldog volt, hogy idén megnyertük a bajnokságot. Tetszett neki az első bajnokink, különösen Mirko Alilovic bravúrjainak és Mario Sostaric eredményes játékának örült.

Dr. Bérczy Mihályt hamarosan meglátogatjuk és egy hosszabb beszélgetést készítünk vele, illetve elvisszük neki a bajnoki aranyérmet, mert ez neki is jár, hiszen a csapatunk fontos része ő is.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.03.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR