Bérczy Mihály indította el a szezont

Vissza
Bérczy Mihály indította el a szezont

Hatalmas tapsot kapott dr. Bérczy Mihály, klubunk alapítója. Misi bácsi indította el hivatalosan a 2018–2019-es szezont.

Ludányi Márton kezdődobásával indult éveken keresztül a bajnoki szezon. Marci bácsit a közelmúltban elveszítettük, a Budakalász elleni meccs előtt megemlékeztünk róla, a Kék hívek pedig egy csodaszép molinóval búcsúztak alapítónktól.

 

Sokat köszönhetünk dr. Bérczy Mihálynak, aki szintén klubunk jogelődjének, a Szegedi Előrének az alapítója.
Misi bácsi elfogadta a meghívást az első meccsre, és útjára indította a labdát, az új, 2018–2019-es szezont.
Alapítónk 88 évesen is kiváló egészségnek örvend, nagyon boldog volt, hogy idén megnyertük a bajnokságot. Tetszett neki az első bajnokink, különösen Mirko Alilovic bravúrjainak és Mario Sostaric eredményes játékának örült.

Dr. Bérczy Mihályt hamarosan meglátogatjuk és egy hosszabb beszélgetést készítünk vele, illetve elvisszük neki a bajnoki aranyérmet, mert ez neki is jár, hiszen a csapatunk fontos része ő is.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.03.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR