A Budakalászt fogadjuk szombaton

Vissza
A Budakalászt fogadjuk szombaton

A K&H férfi kézilabda liga első fordulójában a CYEB Budakalászt fogadjuk holnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban.

Több, mint három hónap után lépünk pályára ismét tétmérkőzésen. Utoljára a bajnoki döntő visszavágóján, május 20-án szerepeltünk Veszprémben, amikor 11 év után ismét bajnokok lettünk.

Szombaton 18 órakor a CYEB Budakalász ellen játsszuk a 2018-19-es idény első tétmérkőzését. Van miért visszavágnunk, ugyanis 2017. november 19-én óriási meglepetésre 35–35-ös döntetlent játszottunk a Pest megyeiekkel. Idegenben tavasszal már győzni tudtunk 33–26-ra, mint ahogyan első idei felkészülési meccsünkön is augusztus 8-án. Akkor kétezer néző előtt 36–27-re nyertünk az újszegedi sportcsarnokban. Reméljük most is ilyen népes publikum előtt léphetünk majd pályára.

A mérkőzés előtti utolsó edzés után a friss apukával, Mario Sostariccsal beszélgettünk. Az interjú ide kattintva nézhető meg.

A budakalásziak vezetőedzője Forgács Gyula maradt, míg a játékosok közül öten távoztak és négyen érkeztek. Aláírt az előző bajnoki idény hetedik helyezettjéhez Koller Tamás és Török Ádám Vácról, de a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról is igazoltak egy balátlövőt és beállót Váczi Milán és Simotics Mátyás személyében.

A kezdés előtt klubunk alapítójára, a közelmúltban elhunyt Ludányi Mártonra emlékezünk. A csapat az erre a meccsre készült egyedi pólóban érkezik. Marci bácsi helyét üresen hagyjuk, és elhelyezzük a székén az idei bajnoki aranyérmet, amelyet neki szántunk, neki szánunk.

Dr. Bérczy Mihály és Ludányi Márton alapította meg a Szegedi Előrét. Misi bácsit meghívtuk a meccsre, a Tisza Volán főkönyvelője, majd igazgatóhelyettese végzi el a kezdődobást, indítja el hivatalosan a 2018–2019-es idényt.

A sportcsarnok jegypénztára szombaton 16 órakor nyit, egy darab belépő 1490 forintba került. A mérkőzést a delmagyar.hu szövegesen élőben közvetíti, míg csapatunk közösségimédia-oldalai (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) fényképekkel, videókkal és részeredményekkel jelentkeznek. Az összecsapást követő sajtótájékoztatót élőben közvetítjük a Facebookon-csatornánkon.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR