Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Vissza
Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Szombaton hivatalosan is megkezdődik a szezon a MOL-PICK Szeged számára. Csapatunk 18 órakor a CYEB Budakalászt fogadja. A Délmagyarország napilap egy kétoldalas összeállítással készül a rajtra.

Évtizedek óta médiapartnerünk az idén 108 éves Délmagyarország napilap. Az újság sportrovata kiemelt figyelmet szentel csapatunknak, nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli találkozókról is nagy terjedelemben számol be.

A 2018–2019-es szezon rajtjára egy kétoldalas összeállítást készít az újság, szurkolóink között a meccs előtt 1000 példányt osztanak majd szét az újszegedi sportcsarnokban.
Természetesen megemlékeznek Ludányi Mártonról, a klub alapítójáról is, és bemutatják a Bajnokok Ligája-ellenfeleket,valamint megismerhetik az új játékosokat. 

Közzétéve: 2018.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR