Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Vissza
Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Szombaton hivatalosan is megkezdődik a szezon a MOL-PICK Szeged számára. Csapatunk 18 órakor a CYEB Budakalászt fogadja. A Délmagyarország napilap egy kétoldalas összeállítással készül a rajtra.

Évtizedek óta médiapartnerünk az idén 108 éves Délmagyarország napilap. Az újság sportrovata kiemelt figyelmet szentel csapatunknak, nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli találkozókról is nagy terjedelemben számol be.

A 2018–2019-es szezon rajtjára egy kétoldalas összeállítást készít az újság, szurkolóink között a meccs előtt 1000 példányt osztanak majd szét az újszegedi sportcsarnokban.
Természetesen megemlékeznek Ludányi Mártonról, a klub alapítójáról is, és bemutatják a Bajnokok Ligája-ellenfeleket,valamint megismerhetik az új játékosokat. 

Közzétéve: 2018.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR