Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Vissza
Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Szombaton hivatalosan is megkezdődik a szezon a MOL-PICK Szeged számára. Csapatunk 18 órakor a CYEB Budakalászt fogadja. A Délmagyarország napilap egy kétoldalas összeállítással készül a rajtra.

Évtizedek óta médiapartnerünk az idén 108 éves Délmagyarország napilap. Az újság sportrovata kiemelt figyelmet szentel csapatunknak, nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli találkozókról is nagy terjedelemben számol be.

A 2018–2019-es szezon rajtjára egy kétoldalas összeállítást készít az újság, szurkolóink között a meccs előtt 1000 példányt osztanak majd szét az újszegedi sportcsarnokban.
Természetesen megemlékeznek Ludányi Mártonról, a klub alapítójáról is, és bemutatják a Bajnokok Ligája-ellenfeleket,valamint megismerhetik az új játékosokat. 

Közzétéve: 2018.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR