Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Vissza
Kétoldalas összeállítással készül a Délmagyarország

Szombaton hivatalosan is megkezdődik a szezon a MOL-PICK Szeged számára. Csapatunk 18 órakor a CYEB Budakalászt fogadja. A Délmagyarország napilap egy kétoldalas összeállítással készül a rajtra.

Évtizedek óta médiapartnerünk az idén 108 éves Délmagyarország napilap. Az újság sportrovata kiemelt figyelmet szentel csapatunknak, nemcsak a hazai, hanem az idegenbeli találkozókról is nagy terjedelemben számol be.

A 2018–2019-es szezon rajtjára egy kétoldalas összeállítást készít az újság, szurkolóink között a meccs előtt 1000 példányt osztanak majd szét az újszegedi sportcsarnokban.
Természetesen megemlékeznek Ludányi Mártonról, a klub alapítójáról is, és bemutatják a Bajnokok Ligája-ellenfeleket,valamint megismerhetik az új játékosokat. 

Közzétéve: 2018.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR