Jorge Maqueda: elégedett vagyok

Vissza
Jorge Maqueda: elégedett vagyok

Kezdődnek a K&H férfi kézilabda liga küzdelmei szombaton a MOL-PICK Szeged számára, szombat 18 órakor a CYEB Budakalászt fogadjuk.

Ezen a héten már csak edzések szerepelnek csapatunk programjában, ennek és a szezonkezdetnek apropóján friss igazolásunkkal, a spanyol világbajnok jobbátlövővel, Jorge Maquedával beszélgettünk.

Ezen a héten már éles mérkőzés vár a MOL-PICK Szegedre a bajnokságban a Budakalász ellen. Készen áll a csapat?

– Sokat kell még javulnunk, mert mindenki többet várt a felkészülési mérkőzésektől, mint amit nyújtottunk. Azt hittük, hogy előrébb leszünk a szezonkezdetre.

– Hogy sikerült beilleszkedned a csapatba a pályán és azon kívül?

Az öltözőben a fiúk mindenkinek segítették a beilleszkedését, úgyhogy nagyon gyorsan sikerült, és jól érzem magam itt. Úgy gondolom, hogy nekem és Joannak előnyünk van a pályán való beilleszkedést illetően, mert a Vardarnál hasonló szisztémában játszottunk, mint most Szegeden, szóval elégedett vagyok mindkét fronton.

– Mennyire barátkoztál meg a várossal már?

Másfél hónapja élek Szegeden, jól érzem magam itt. Nagyváros, sok mindent lehet csinálni, rengeteg a látnivaló, úgyhogy jól érezzük magunkat a párommal.

– A közösségi médiába gyakran töltesz fel olyan képeket, amiken a kertben éppen grillezel. Te vagy otthon a konyhafőnök?

Szeretem, ha átjönnek hozzánk a barátaink, főleg így nyáron, és ilyenkor szeretek grillezni a kertben. Erre tényleg sűrűn adatik meg a lehetőség, de alapvetően szeretek főzni, szóval télen is szívesen beállok a konyhába.

– A spanyol emberek nagyon szeretik a labdarúgást. Te kinek szurkolsz?

A Real Madridnak.

A CYEB Budakalász elleni szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre online a jegymester.hu-n lehet jegyet vásárolni, valamint személyesen az újszegedi sportcsarnokban meccsnapon 16 órától.

A mérkőzésről közzöségimédia-oldalaink (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) friss képekkel és videókkal, a delmagyar.hu pedig szöveges élő közvetítéssel jelentkezik, míg az összecsapást követő sajtótájékoztatót Facebook-oldalunkon követhetik majd élőben.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.08.30.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR