Pályán köszöntjük a nyár hőseit

Vissza
Pályán köszöntjük a nyár hőseit

A MOL-PICK Szeged számára fontos szerepet tölt be az utápótlásnevelés. A szombati összecsapás szünetében a nyáron sikeresen szereplő csapatainkat köszöntjük.

Mi kell egy fiatalnak, hogy jobb játékossá váljon? Talán az, ha megfelelő motivációt kap. Sokat tesz a MOL-PICK Szeged csapata azért, hogy a PICK utánpótlása ebben részesüljön.

Szombaton a háromszoros magyar bajnok a Budakalász együttesét fogadja a K&H férfi kézilabda ligában. A szünetben főszerepet kapnak a fiatalok. A nyáron sikeresen szereplő U14-es (edző: Teimel Róbert, 1. hely a smederevói tornán 14 csapat között) és az U13-as (edző: Balda Ákos, 2. helyezés a 16 csapatos nemzetközi mezőnyben a Cell Cupon) csapatot köszöntjük.

Sikeresen szerepelt az ifjúsági csapat (edző: Velky Péter, 3. helyezés a hazai rendezésű II. Pickball Extra nemzetközi kupán), a serdülő II-es csapat (edző: Goór Róbert, 2. helyezés Smederevóban a 8 résztvevős nemzetközi kupán), az U15-ös (edző: Mandl Gábor 2. helyezés Veszprémben a Cell Cupon 21 csapat közül) együttes, ők azonban szombaton meccseken szerepelnek, így nem lehetnek velünk, de büszkék vagyunk az eredményeikre.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.08.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR