Pályán köszöntjük a nyár hőseit

Vissza
Pályán köszöntjük a nyár hőseit

A MOL-PICK Szeged számára fontos szerepet tölt be az utápótlásnevelés. A szombati összecsapás szünetében a nyáron sikeresen szereplő csapatainkat köszöntjük.

Mi kell egy fiatalnak, hogy jobb játékossá váljon? Talán az, ha megfelelő motivációt kap. Sokat tesz a MOL-PICK Szeged csapata azért, hogy a PICK utánpótlása ebben részesüljön.

Szombaton a háromszoros magyar bajnok a Budakalász együttesét fogadja a K&H férfi kézilabda ligában. A szünetben főszerepet kapnak a fiatalok. A nyáron sikeresen szereplő U14-es (edző: Teimel Róbert, 1. hely a smederevói tornán 14 csapat között) és az U13-as (edző: Balda Ákos, 2. helyezés a 16 csapatos nemzetközi mezőnyben a Cell Cupon) csapatot köszöntjük.

Sikeresen szerepelt az ifjúsági csapat (edző: Velky Péter, 3. helyezés a hazai rendezésű II. Pickball Extra nemzetközi kupán), a serdülő II-es csapat (edző: Goór Róbert, 2. helyezés Smederevóban a 8 résztvevős nemzetközi kupán), az U15-ös (edző: Mandl Gábor 2. helyezés Veszprémben a Cell Cupon 21 csapat közül) együttes, ők azonban szombaton meccseken szerepelnek, így nem lehetnek velünk, de büszkék vagyunk az eredményeikre.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.08.30.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR