Bajnoki rajt az emlékezés jegyében

Vissza
Bajnoki rajt az emlékezés jegyében

Szombaton 18 órakor megkezdődik a K&H férfi kézilabda liga 2018–2019-es szezonja a MOL-PICK Szeged számára. A háromszoros magyar bajnok a CYEB Budakalász együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Szombattól immár élesben megy a játék, megkezdődik a 2018–2019-es versenyszezon, jönnek az éles meccsek. Csapatunk számára véget ér a felkészülés, gyorsan bele is csapunk a lecsóba, a K&H férfi kézilabda ligában a CYEB Budakalász gárdáját fogadjuk. 18 órakor kezdődik az első hazai bajnokink.


Emlékezés


A kezdés előtt klubunk alapítójára, a közelmúltban elhunyt Ludányi Mártonra emlékezünk. A csapat az erre a meccsre készült egyedi pólóban érkezik. Marci bácsi helyét üresen hagyjuk, és elhelyezzük a székén az idei bajnoki aranyérmet, amelyet neki szántunk, neki szánunk.


Dr. Bérczy Mihály végzi el a kezdődobást


Dr. Bérczy Mihály és Ludányi Márton alapította meg a Szegedi Előrét. Misi bácsit meghívtuk a meccsre, a Tisza Volán főkönyvelője, majd igazgatóhelyettese végzi el a kezdődobást, indítja el hivatalosan a 2018–2019-es idényt.


Jönnek a zászlók


Szurkolóink is izgalommal készülnek. Már várják a meccset, azt, hogy újból buzdítsák a csapatot. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület tagjai közül tízen ismét pályára léphetnek, a bemutatás előtt a küzdőtérre szólítjuk a MOL-PICK Szegednek és elődjeinek a  dicsőségeiket megjelenítő zászlóit. Immár tíz zászló érkezik a kék hívek kezeiben, elkészült a legújabb győzelmünket, a harmadik bajnoki címünket ábrázoló zászló.


Premier


Több játékosunknak ez lehet a premier, először lép pályára kék mezben a magyar NB I-ben. Mirko Alilovic, Joan Canellas, Jorge Maqueda, Stanislav Kaspárek és Nik Henigman először játszhat a K&h férfi kézilabda ligában. Ehhez természetesen az is kell, hogy bekerüljenek a 16-os keretbe, amelyben ismét két fiatalnak (1996. január 1-je előttiek) kell szerepet szánni, így Juan Carlos Pastor vezetőedző a pénteki edzés végén jelöli ki a csapatot.


A nagy visszatérő


Sokan várják Dean Bombac bemutatkozását. A közönségkedvenc szlovén irányító két év után játszik ismét a MOL-PICK Szeged csapatában. Eddig Emma lánya szurkolt neki leginkább a meccsen, de most már kisfia, Iker is ott lesz a lelátón.


A friss apuka


Mario Sostaric nem szerepelt Ukrajnában, a Dnyipro Kupán, mert megszületett kislánya, Ava. A friss apuka visszatért, kedvese és kislánya jól van.


Jegyárusítás


Csütörtök délelőttől már a jegymester.hu-n is lehet jegyet vásárolni a meccsre. Szombaton 16 órakor nyit a pénztár, a belépő 1490 forintba kerül.


Közvetítések


A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 többször élőben jelentkezik. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instgram, Twitter, Snapchat) friss fotókkal, videókkal és részeredményekkel jelentkeznek. A lefújás után tartandó sajtótájékoztatóról pedig a megszokott módon, élőben jelentkezünk a MOL-PICK Szeged Facebook-oldalán.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR