II. PickBall Extra Ifi kézilabdatorna

Vissza
II. PickBall Extra Ifi kézilabdatorna

A PICK Szeged Utánpótlás csütörtökön és pénteken kétnapos nemzetközi ifjúsági férfi kézilabdatornát rendez az újszegedi sportcsarnokban, amelynek megtekintése ingyenes.

A program mindkét napon 10 órakor indul. A II. PickBall Extra Ifi kézilabdatornán a hazaiak mellett többek között a Ferencváros, a Telekom Veszprém, a román Nagybánya és a szlovák Tatran Presov korosztályos csapatai lépnek majd pályára.

A Velky Péter edzette PICK Szeged így minőségi játékerőt képviselő ellenfelekkel gyakorolhat az Ifjúsági I. osztályú bajnokság augusztus 29-i, Kecskemét elleni rajtjára.

Közzétéve: 2018.08.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR