Ma 20 órakor a Plock ellen játszunk

Vissza
Ma 20 órakor a Plock ellen játszunk

Ma 20 órakor Lengyelországban, Kaliszban a Plock ellen játszunk edzőmeccset. Jó hír, hogy mindenki egészséges, az első mérkőzésen Jonas Källman pihent, csapatkapitányunk viszont ma már pályára léphet.

35-29-re nyertünk az Energa MKS Kalisz ellen a lengyel túránk első meccsén. Mindenkin érződött a közel 15 órás utazás, főként az első félidőben mozogtak nehezebben a játékosok. A második játékrészében már hatékonyabb volt a védekezésünk, ennek köszönhetően több indításból született gólt is szereztünk. A meccs emberének a fiatal Sunajko Stefánt választották meg a szervezők.

Pénteken 20 órakor - a szervezők főmeccsnek tették - játszunk a lengyel Plock ellen, amely szintén Bajnokok Ligája-résztvevő. Érdekesség, hogy a városban zajló tornán szerepel az egykori BL-győztes Kielce, a szintén az európai topligában szereplő és velünk egy csoportba sorolt ukrán Zaporizzsja. Mi meghívott vendégek vagyunk, két hírverő meccset játszunk.

Több csapat is itt van, többek között a Pulawy, amelynek a soraiban szerepel még mindig Nikola Prce. A 37 éves játékos tagja volt az EHF-kupagyőztes Pick Szegednek. Nikola remekül érzi magát Lengyelországban, természetesen figyeli csapatunk eredményét, és nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy idén megnyertük a bajnokságot.

Ma délelőtt lesz egy átmozgatótréning, majd 20 órakor kezdődik a Plock elleni meccsünk. A lengyel csapatnál szerepel Borbély Ádám, a magyar válogatott tagja, aki baráti viszonyt ápol Bánhidi Bencével és Bodó Richárddal. A meccs érdekessége lesz, hogy Javier Sabaté a lengyelek mestere, aki sok csatát megélt Juan Carlos Pastor ellen veszprémi színekben, míg Renato Sulic több éven át volt meghatározó személyisége a Szeged-Veszprém rangadóknak.

A mai meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be. Csapatunk Facebook-, Twitter-, Instagram- és Snapchat-oldala pedig friss hírekkel, részeredményekkel jelentkezik.

Süli Róbert

Közzétéve: 2018.08.17.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

2020
06/05
Dean Bombac: a gyerekek a fő programszervezők

Csapatunk irányítója, Dean Bombac jól van, számolja vissza a napokat, hogy újból találkozzon a csapattársakkal. A napi családi programot a gyerekek alakítják a Bombac-famíliában.

AZ ÖSSZES HÍR