Szerdán irány Lengyelország!

Vissza
Szerdán irány Lengyelország!

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán Lengyelországba, Kaliszba utazik. Csütörtökön 18 órakor a helyi együttes, pénteken 15 órakor a Plock lesz majd az ellenfelünk.

A legfontosabb hír, hogy minden olyan játékos jön Lengyelországba, aki a felnőtt kerethez tartozik. Matej Gaber és Nik Henigman is rendbe jött, a héten már mindkét szlovén légiósunk teljes munkát végzett, így minden akadály elhárult, hogy a felkészülési időszakban először játsszanak. Jonas Källmannak sincs komoly gondja, csapatkapitányunk a Dabas ellen szedett össze kisebb sérülést, de a hathatós kezeléseknek köszönhetően rendbe jött.

Szerda délelőtt az újszegedi sportcsarnok elől indulunk, méghozzá Bécsig. Az osztrák fővárosból repülünk Varsóig, majd közel kétórás buszozás után érkezünk meg Kaliszba, amely Nagy-Lengyelországban található, 103 ezren élnek a településen.

Csütörtök délelőtt egy átmozgató tréning is szerepel a programban, majd 18 órakor a helyi csapat, az Energa MTS Kalisz lesz az első ellenfelünk, amely az elmúlt idényben a lengyel bajnokságban a negyeddöntőig jutott, ott a Kielce búcsúztatta.

Pénteken 15 órakor az általunk is jól ismert Plock következik. A találkozó érdekessége, hogy a lengyelek edzője az a Sabaté, aki a közelmúltban a Veszprém mestere volt.

Érdemes lesz figyelni bennünket, csapatunk honlapján friss hírekkel, interjúkkal jelentkezünk, közösségi felületeinken (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) pedig videókkal, fotókkal számolunk be a túráról.

A delmagyar.hu mindkét meccsünket szöveges online tudósítással közvetíti.

Süli Róbert

 

Közzétéve: 2018.08.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR